Passzív ház tervezés Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 építészmérnök közül, 3900-7400 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a passzív ház tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 építészmérnök most online

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a passzív ház tervezés Veszprémben?

3900 - 7400 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Szakképzett csapatunk vállalja fürdőszobák teljes vagy részleges felújítását. Profi szakemberekkel. Kedvező, megfizethető ár. Rövid határidővel.

 • Passzív ház tervezés

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló

Bízza ránk a teljes lebonyolítást a pályázat összeállításától a kivitelezésig!

 • Passzív ház tervezés

  10900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Abszolút korrekt cég..

Konyhabútor teljes körű szolgáltatással.Tervezés-kiszállítás-beszerelés akár 3 héten belül. Válassza ki az elemeket több mint 90 variációból, kérjen kiegészítőket, mi megvalósítjuk! Széles munkalap választék. Szakértelem.

 • Passzív ház tervezés

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Jól megközelíthető,szakemberek,gyors ügymenet

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Maximális szakértelem. Generálkivitelezés. Költségvetés készítés. Tervezés.

 • Passzív ház tervezés

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt gyors csapat. Minden segítséget megkaptam. Csak ajánlani tudom.

Otthonok, irodák, panziók belsőépítésze. A tanácsadástól a megvalósításig. Ne menjen tönkre a párkapcsolatod, segítünk dönteni a nehéz kérdésekben!

 • Passzív ház tervezés

  12000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos, megbízható, igényes kivitelezés. Kiváló szakemberek, mindenkinek ajánlom!

K Gabesz
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök passzív ház tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Passzív ház tervezés: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a passzív ház tervezés átlagos ára 2800 - 5300 Ft/fm. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós véleményeket?

Veszprémben a passzív ház tervezés szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Veszprémben?

Most 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PASSZÍV HÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával bízható meg bátran: passzív ház tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: passzív ház tervezés?

A passzív ház tervezés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy építészmérnökt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas