Tervezés Veszprém területén!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb tervezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 29 tervező közül, 1800-3300 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 tervező most online

Istvan

Istvan

erdekel.

Marton

Marton

Sok tapasztalatom van

adam

adam

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tervezés Veszprémben?

1800 - 3300 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Maximális szakértelem. Tervezés. Költségvetés készítés. Generálkivitelezés.

 • Tervezés

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Picit sokat vártam eredetiség vizsgálat során de igényes, kultúrált a várakozó helység.

Készíts elképesztően látványos terveket gyártás-előkészítéssel, akár 15 perc alatt velünk. Igényeld akciónkat és dolgozzunk együtt!

 • Tervezés

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az üzletben dolgozók sajnos nincsennek a helyzet magaslatán, ha a két szerelő, Norbi és Imre nem lennének olyan lelkiismeretesek, amilyenek Szolnokon a Jola be is zárhatna!

Marcell
2 éve

Ingyenes helyszíni felmérés, látványterv készítése, generálkivitelezés.

 • Tervezés

  7700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Olyasmire is felhívták a figyelmem amit észre se vettem. Gyorsak és hamar kaptam időpontot. Jók.

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Tervezés

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Great choice ! Very nice and welcoming people!

Üdvözlöm ! Lakástextilekkel, lakberendezéssel foglalkozom 20 éve. A függönyök, római rolók, díszpárnák, ágytakarók és egyéb lakástextilekhez tudok ajánlani anyagokat és kiegészítőket, de természetesen hozott anyagokból is dolgozom. Amennyiben igény van rá, a karnisok és függönyök installálását is vállalom.

 • Tervezés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt vezetői garancia a szolgáltatásért.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező tervezés közben Veszprémben