Télikert tervezés Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb kertépítőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 34 kertépítő közül, 6600-12500 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a télikert tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Veszprémben környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 kertépítő most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a télikert tervezés Veszprémben?

6600 - 12500 Ft/m3

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertépítők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Szakképzett csapatunk vállalja fürdőszobák teljes vagy részleges felújítását. Profi szakemberekkel. Kedvező, megfizethető ár. Rövid határidővel.

 • Télikert tervezés

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló

ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. Telekvásárlás előtti független audit, műszaki tanácsadás, tervezés, lebonyolítás. project management. két évtizedes tapasztalat. magas minőség kedvező ár. nemzetközi referenciák.

 • Télikert tervezés

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Korrektek,gyorsak. Köszönöm.

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Télikert tervezés

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Great choice ! Very nice and welcoming people!

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok. 2 év garancia. 23 év tapasztalat. 48 órás válaszadási idő....

 • Télikert tervezés

  9300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, segítőkész eladók.

Lakások, villák, éttermek, irodák belsőépítészeti és építészeti tervezése, generáltervezés. Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások.

 • Télikert tervezés

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbízhatatlanok. Időpontra mentem, senki nem volt a műhelynél, az ajtó zárva. Telefonáltam, nem vették föl, majd kb. 5-10 perc múlva megcsörgettek (!!). Visszahívtam őket, mire közölték, hogy ja, műszakiztatni vagyok, de hamarosan odaérek. További negyed óra várakozás után otthagytam a helyszínt, majd kb. fél órával később megint hívnak, hogy ott vagyok-e még. Mondtam, hogy már eljöttem, erre ők, hogy ja, oké és letette. Nem túl ügyfélbarát.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő télikert tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Télikert tervezés: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a télikert tervezés átlagos díja 4500 - 8400 Ft/m3. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertépítőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÉLIKERT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok kertépítőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kertépítőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: télikert tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kertépítő?

Egy jó kertépítő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha kertépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas