Bútor tervezés Veszprémben gyorsan és hatékonyan!

Asztalost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj asztalos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb asztalosokat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 asztalos közül, 3900-7400 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a bútor tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 asztalos most online

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Viktor

Viktor

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a bútor tervezés Veszprémben?

3900 - 7400 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb asztalosok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező asztalost!

Mi A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet. Kérje ingyenes felmérésünket.

 • Bútor tervezés

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Hosszú évek óta (10-12 éve) járok Ő hozzájuk vizsgáztatni az autóinkat. Mindig kedvesek, és készségesek !!! Nagyon ritka manapság ! A vizsgahelyen, ha kellett akkor még szakmai jótanáccsal is elláttot engem a vizsgabiztos. Sőt a szervízben a megbeszélt munkán túl a DIESEL MOBIL autószerelője plusz átvizsgálta az autónkat, és az általa felderített egy korábbi autószerelő életveszélyes hibáját azonnal ki is javította szakszerűen(!), amelyet külön nagyon nagyon köszönök Neki !!! Mindenkinek meleg szívvel ajánlom Őket a profizmusuk, és a kedvességük miatt !!! Mély tisztelettel

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design,

 • Bútor tervezés

  11900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ajánlom mindenkinek, kedves hozzáértő szervizelések. Gyors munka.

Egyszerűbb 3D modellek készítésétől, a komplex szerelési modellek elkészítése. 3D tervezés. Professzionális alkatrész, géptervezés 3D CAD szoftver segítségével. Rövid határidővel.

 • Bútor tervezés

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekten, eredeti árajánlatot tartva végezte el a munkát, jó volt a kommunikáció, és ami a legjobb, hogy egy héten belül tudott kezdeni

Üdvözlöm ! Lakástextilekkel, lakberendezéssel foglalkozom 20 éve. A függönyök, római rolók, díszpárnák, ágytakarók és egyéb lakástextilekhez tudok ajánlani anyagokat és kiegészítőket, de természetesen hozott anyagokból is dolgozom. Amennyiben igény van rá, a karnisok és függönyök installálását is vállalom.

 • Bútor tervezés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt vezetői garancia a szolgáltatásért.

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging

 • Bútor tervezés

  10500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

16:35-kor defektes kerékkel elküldtek hogy ök már zárnak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg asztalos szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy asztalos bútor tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor tervezés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a bútor tervezés átlagos díja 3400 - 6300 Ft/fm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Veszprémben a bútor tervezés szolgáltatáshoz már 29 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Veszprémben?

Jelenleg 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált asztalost megbíznod akkor, ha erre van szükséged: bútor tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi asztalos segítségét?

Egy jó asztalos a bútor tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas