Konyhabútor tervezés Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb asztalosokat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 35 tervező közül, 8600-16200 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a konyhabútor tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 tervező most online

Sandor

Sandor

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a konyhabútor tervezés Veszprémben?

8600 - 16200 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Kedvező árak, garancia, ingyenes felmérés. Precíz tervezés után minőségi kivitelezés. Rövid határidővel, megbízható munkaerővel várjuk hívását a nap 24 órájában. Kedvező, megfizethető ár. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel.

 • Konyhabútor tervezés

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szakszerű, szép munkát kaptunk, a kollégák kedvesek, mindenről megfelelő tájékoztatást kaptunk.

ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben.

 • Konyhabútor tervezés

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt szerviz. Üzemanyagár az egyik legjobb a környéken és nem vettem észre semmilyen minőségi különbséget a nagy kúthálózatokhoz képest.

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Maximális szakértelem. Generálkivitelezés. Költségvetés készítés. Tervezés.

 • Konyhabútor tervezés

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt gyors csapat. Minden segítséget megkaptam. Csak ajánlani tudom.

Belsőépítészeti tervezés, lakberendezési tanácsadás, moodboard és 3D látványterv készítés. Ismerje meg szolgáltatásaimat és kérjen egyedi ajánlatot saját otthonára, irodájára! Belső építészet. Home Staging. Generálkivitelezés. Iroda tervezés. Green Wall.

 • Konyhabútor tervezés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek az ott dolgozók,

Ingyenes helyszíni felmérés, tervezés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Vedd fel velünk a kapcsolatot! Inygenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben. Négyszeres garancia.

 • Konyhabútor tervezés

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szerencsém volt, még aznapra kaptam időpontot. A helyszínen is minden gyorsan ment. Ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező konyhabútor tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhabútor tervezés: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a konyhabútor tervezés átlagos ára 10100 - 18900 Ft/m. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Veszprémben a konyhabútor tervezés szolgáltatáshoz már 29 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Veszprémben?

Jelenleg 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHABÚTOR TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos a következő munkával kereshető meg: konyhabútor tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a asztalos?

Egy jó asztalos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas