Lakás tervezés Veszprém szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Belsőépítészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj belsőépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kertészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 35 belsőépítész közül, 500-900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 belsőépítész most online

Gyula

Gyula

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás tervezés Veszprémben?

500 - 900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertészek Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező belsőépítészt!

Lakberendezés, lakásfelújítás, tanácsadás, kiviteli tervezés, teljeskörű projekmenedzsment

 • Lakás tervezés

  11200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Online szerettem volna időpontot foglalni hozzájuk, de sajnos nem működött a foglalás. Telefonon érdeklődtem náluk, ahol nagyon segítőkészen és gyorsan tudtam időpontot foglalni. Mindent elmagyaráztak érthetően tisztán. Átvizsgálás után telefonon értesítettek a hibákról és a várható költségekről és még az nap kész is lett az autóm. Ajánlani tudom!

Belsőépítészeti tervezés, lakberendezési tanácsadás, moodboard és 3D látványterv készítés. Ismerje meg szolgáltatásaimat és kérjen egyedi ajánlatot saját otthonára, irodájára! Belső építészet. Home Staging. Generálkivitelezés. Iroda tervezés. Green Wall.

 • Lakás tervezés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek az ott dolgozók,

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink...

 • Lakás tervezés

  9700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Jól átvertek. Lenyúltak 100 ezerrel és egy másik autószerelőnél derült ki, hogy se a kuplung, semmi nem lett rajta cserélve, amivel mentem, hogy kellene csinálni. Gyaníthattam volna, mert az izzó sem volt kicserélve, azzal úgy mentem vissza. Csak ugye nem értek hozzá, nem vettem észre a többit, és ezért palira is vettek. Bármikor széteshetett volna a kuplung és így jártam terhesen meg babával, azzal a tudattal, hogy minden oké. Még szerencse, hogy semmi nem történt. De ezek után már más is mondta, hogy átverősek. Csalódás. Nem ajánlom.

Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés. Telepítés 2 napon belül! Egyedi ajánlatok. Nagy raktárkészlet. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek, Használt polcrendszer.

 • Lakás tervezés

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teraszt kellett burkolni, nagyon szép, jó minőségű munkát végeztek el a szakemberek. Csak ajánlani tudom!

dermedt
2 éve

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging

 • Lakás tervezés

  10500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

16:35-kor defektes kerékkel elküldtek hogy ök már zárnak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg belsőépítész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy belsőépítész lakás tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás tervezés: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a lakás tervezés átlagos díja 400 - 800 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek belsőépítészt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy belsőépítész?

Egy belsőépítész ezzel a munkával bízható meg: lakás tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a belsőépítész?

Egy jó belsőépítész pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: belsőépítész?

Ha egy megfelelő belsőépítész segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A lakás tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas