Egyedi tapéta tervezés Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakberendezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 lakberendező közül, 7000-13200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a egyedi tapéta tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 lakberendező most online

György

György

Ma is elvallalom.

Barnabas

Barnabas

A környeken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az egyedi tapéta tervezés Veszprémben?

7000 - 13200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. Egy évtizedes tapasztalat.

 • Egyedi tapéta tervezés

  6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom a Királycsapatot'. Gyorsak, precízek és a Királylányok' rendkívül kedvesek mind a hárman.

Mi A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet. Kérje ingyenes felmérésünket.

 • Egyedi tapéta tervezés

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Hosszú évek óta (10-12 éve) járok Ő hozzájuk vizsgáztatni az autóinkat. Mindig kedvesek, és készségesek !!! Nagyon ritka manapság ! A vizsgahelyen, ha kellett akkor még szakmai jótanáccsal is elláttot engem a vizsgabiztos. Sőt a szervízben a megbeszélt munkán túl a DIESEL MOBIL autószerelője plusz átvizsgálta az autónkat, és az általa felderített egy korábbi autószerelő életveszélyes hibáját azonnal ki is javította szakszerűen(!), amelyet külön nagyon nagyon köszönök Neki !!! Mindenkinek meleg szívvel ajánlom Őket a profizmusuk, és a kedvességük miatt !!! Mély tisztelettel

Egyszerűbb 3D modellek készítésétől, a komplex szerelési modellek elkészítése. 3D tervezés. Professzionális alkatrész, géptervezés 3D CAD szoftver segítségével. Rövid határidővel.

 • Egyedi tapéta tervezés

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekten, eredeti árajánlatot tartva végezte el a munkát, jó volt a kommunikáció, és ami a legjobb, hogy egy héten belül tudott kezdeni

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Nemzetközi trendek. Exkluzív design. Modern, innovatív. Belsőépítészet. Professzionális tervezés.

 • Egyedi tapéta tervezés

  6900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Két hónap használat után a festék lepörgött az alufelniről. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Ingyenes helyszíni felmérés, tervezés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Vedd fel velünk a kapcsolatot! Inygenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben. Négyszeres garancia.

 • Egyedi tapéta tervezés

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szerencsém volt, még aznapra kaptam időpontot. A helyszínen is minden gyorsan ment. Ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező egyedi tapéta tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi tapéta tervezés: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben az egyedi tapéta tervezés átlagos ára 8000 - 15000 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakberendezők - hogyan válasszunk Veszprémben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI TAPÉTA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakberendezőt keresned ha szükséged van erre: egyedi tapéta tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakberendező?

A jó lakberendező részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: lakberendező?

Ha a legjobb lakberendező segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Egyedi tapéta tervezés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas