Teljes körű szoba berendezés tervezés Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakberendezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 28 lakberendező közül! Korrekt szoba berendezés tervezés árak — 3100-5900 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 lakberendező most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Gabor

Gabor

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a szoba berendezés tervezés Veszprémben?

3100 - 5900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Otthonok, irodák, panziók belsőépítésze. A tanácsadástól a megvalósításig.

 • Szoba berendezés tervezés

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Jófejek és tájékozottak az ott dolgozók!

mark77 MC
2 éve

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design,

 • Szoba berendezés tervezés

  11900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ajánlom mindenkinek, kedves hozzáértő szervizelések. Gyors munka.

ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. Telekvásárlás előtti független audit, műszaki tanácsadás, tervezés, lebonyolítás. project management. két évtizedes tapasztalat. magas minőség kedvező ár. nemzetközi referenciák.

 • Szoba berendezés tervezés

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Korrektek,gyorsak. Köszönöm.

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok. 2 év garancia. 23 év tapasztalat. 48 órás válaszadási idő....

 • Szoba berendezés tervezés

  9300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, segítőkész eladók.

15 éve foglalkozom belsőépítészettel, lakberendezéssel, bútortervezéssel. Munkáim családi házak,lakások, irodák. Speciális szakterületem a konyhatervezés.

 • Szoba berendezés tervezés

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Több tíz éves tapasztalattal rendelkező helyi vállalkozó. Nagyon korrekt hozzáállás, átlagon felüli árukészlet, jó árak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező szoba berendezés tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szoba berendezés tervezés: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a szoba berendezés tervezés átlagos díja 1900 - 3600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZOBA BERENDEZÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező ezzel a munkával bízható meg: szoba berendezés tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakberendező?

Egy jó lakberendező pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: szoba berendezés tervezés?

A szoba berendezés tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy lakberendezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas