Nappali világítás tervezés Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 lakberendező közül! Korrekt nappali világítás tervezés árak — 6300-11900 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 lakberendező most online

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

Barnabas

Barnabas

erdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a nappali világítás tervezés Veszprémben?

6300 - 11900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Mi A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet. Kérje ingyenes felmérésünket.

 • Nappali világítás tervezés

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Hosszú évek óta (10-12 éve) járok Ő hozzájuk vizsgáztatni az autóinkat. Mindig kedvesek, és készségesek !!! Nagyon ritka manapság ! A vizsgahelyen, ha kellett akkor még szakmai jótanáccsal is elláttot engem a vizsgabiztos. Sőt a szervízben a megbeszélt munkán túl a DIESEL MOBIL autószerelője plusz átvizsgálta az autónkat, és az általa felderített egy korábbi autószerelő életveszélyes hibáját azonnal ki is javította szakszerűen(!), amelyet külön nagyon nagyon köszönök Neki !!! Mindenkinek meleg szívvel ajánlom Őket a profizmusuk, és a kedvességük miatt !!! Mély tisztelettel

Egyszerűbb 3D modellek készítésétől, a komplex szerelési modellek elkészítése. 3D tervezés. Professzionális alkatrész, géptervezés 3D CAD szoftver segítségével. Rövid határidővel.

 • Nappali világítás tervezés

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekten, eredeti árajánlatot tartva végezte el a munkát, jó volt a kommunikáció, és ami a legjobb, hogy egy héten belül tudott kezdeni

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Nemzetközi trendek. Exkluzív design. Modern, innovatív. Belsőépítészet. Professzionális tervezés.

 • Nappali világítás tervezés

  6900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Két hónap használat után a festék lepörgött az alufelniről. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Ingyenes helyszíni felmérés, tervezés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Vedd fel velünk a kapcsolatot! Inygenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben. Négyszeres garancia.

 • Nappali világítás tervezés

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szerencsém volt, még aznapra kaptam időpontot. A helyszínen is minden gyorsan ment. Ajánlom.

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. Egy évtizedes tapasztalat.

 • Nappali világítás tervezés

  6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom a Királycsapatot'. Gyorsak, precízek és a Királylányok' rendkívül kedvesek mind a hárman.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező nappali világítás tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nappali világítás tervezés: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a nappali világítás tervezés átlagára 5400 - 10100 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakberendezők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Veszprémben?

Most 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NAPPALI VILÁGÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk lakberendezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakberendezőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: nappali világítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakberendező?

Egy jó lakberendező részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: nappali világítás tervezés?

A nappali világítás tervezés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy lakberendezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas