Gipszkarton álmennyezet tervezés Veszprém területén!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkarton álmennyezet tervezés árak — 5000-9500 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Adalbert

Adalbert

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a gipszkarton álmennyezet tervezés Veszprémben?

5000 - 9500 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Kedvező árak, garancia, ingyenes felmérés. Precíz tervezés után minőségi kivitelezés. Rövid határidővel, megbízható munkaerővel várjuk hívását a nap 24 órájában. Kedvező, megfizethető ár. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szakszerű, szép munkát kaptunk, a kollégák kedvesek, mindenről megfelelő tájékoztatást kaptunk.

Most még egy ajándék kiegészítőt is választhatsz mellé. Induljon hát a tervezés! Válogass kész tervek közül, vagy terveztess.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Eddig minden problémámra, legyen az autó, utánfutó találtak megoldást/javítást, mivel jól dolgoznak értelemszerűen tele vannak, de érdemes kivárni, mert remek csapat!

ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt szerviz. Üzemanyagár az egyik legjobb a környéken és nem vettem észre semmilyen minőségi különbséget a nagy kúthálózatokhoz képest.

Lakások, villák, éttermek, irodák belsőépítészeti és építészeti tervezése, generáltervezés. Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbízhatatlanok. Időpontra mentem, senki nem volt a műhelynél, az ajtó zárva. Telefonáltam, nem vették föl, majd kb. 5-10 perc múlva megcsörgettek (!!). Visszahívtam őket, mire közölték, hogy ja, műszakiztatni vagyok, de hamarosan odaérek. További negyed óra várakozás után otthagytam a helyszínt, majd kb. fél órával később megint hívnak, hogy ott vagyok-e még. Mondtam, hogy már eljöttem, erre ők, hogy ja, oké és letette. Nem túl ügyfélbarát.

Fürdőszoba felújítás a tervezéstől a teljes szakszerű kivitelezésig, mi mindenben segítünk. Ráférne már a fürdőszobájára egy felújítás? Vállaljuk a komplex kivitelezést garaniával! Időtakarékos megoldás. Generál kivitelezés. Modern technológia. Szakképzett munkaerő.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, professzionális, alapos.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton álmennyezet tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton álmennyezet tervezés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a gipszkarton álmennyezet tervezés átlagára 3500 - 6600 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós értékeléseket?

Veszprémben a gipszkarton álmennyezet tervezés szolgáltatáshoz már 29 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Jelenleg 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON ÁLMENNYEZET TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert keresned akkor, ha erre van szükséged: gipszkarton álmennyezet tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy profi gipszkartonozó szakember a gipszkarton álmennyezet tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor gipszkartonozó szakembert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas