Lakás átalakítás tervezés Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb lakberendezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 25 lakberendező közül! Korrekt lakás átalakítás tervezés árak — 600-1100 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 lakberendező most online

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás átalakítás tervezés Veszprémben?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Most még egy ajándék kiegészítőt is választhatsz mellé. Induljon hát a tervezés! Válogass kész tervek közül, vagy terveztess.

 • Lakás átalakítás tervezés

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Eddig minden problémámra, legyen az autó, utánfutó találtak megoldást/javítást, mivel jól dolgoznak értelemszerűen tele vannak, de érdemes kivárni, mert remek csapat!

ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben.

 • Lakás átalakítás tervezés

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt szerviz. Üzemanyagár az egyik legjobb a környéken és nem vettem észre semmilyen minőségi különbséget a nagy kúthálózatokhoz képest.

Lakások, villák, éttermek, irodák belsőépítészeti és építészeti tervezése, generáltervezés. Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások.

 • Lakás átalakítás tervezés

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbízhatatlanok. Időpontra mentem, senki nem volt a műhelynél, az ajtó zárva. Telefonáltam, nem vették föl, majd kb. 5-10 perc múlva megcsörgettek (!!). Visszahívtam őket, mire közölték, hogy ja, műszakiztatni vagyok, de hamarosan odaérek. További negyed óra várakozás után otthagytam a helyszínt, majd kb. fél órával később megint hívnak, hogy ott vagyok-e még. Mondtam, hogy már eljöttem, erre ők, hogy ja, oké és letette. Nem túl ügyfélbarát.

Fürdőszoba felújítás a tervezéstől a teljes szakszerű kivitelezésig, mi mindenben segítünk. Ráférne már a fürdőszobájára egy felújítás? Vállaljuk a komplex kivitelezést garaniával! Időtakarékos megoldás. Generál kivitelezés. Modern technológia. Szakképzett munkaerő.

 • Lakás átalakítás tervezés

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, professzionális, alapos.

Kedvező árak, garancia, ingyenes felmérés. Precíz tervezés után minőségi kivitelezés. Rövid határidővel, megbízható munkaerővel várjuk hívását a nap 24 órájában. Kedvező, megfizethető ár. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel.

 • Lakás átalakítás tervezés

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szakszerű, szép munkát kaptunk, a kollégák kedvesek, mindenről megfelelő tájékoztatást kaptunk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás átalakítás tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás átalakítás tervezés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a lakás átalakítás tervezés átlagos ára 800 - 1500 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Veszprémben?

Jelenleg 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk lakberendezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakberendezőt hívnod ha a következőre van szükséged: lakás átalakítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakberendező?

Egy jó lakberendező részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: lakás átalakítás tervezés?

A lakás átalakítás tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy lakberendezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas