Lakás 3d tervezés Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Építészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 27 építész közül, 2600-4800 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás 3d tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 építész most online

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lakás 3d tervezés Veszprémben?

2600 - 4800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészek Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészt!

Lakberendezés, lakásfelújítás, tanácsadás, kiviteli tervezés, teljeskörű projekmenedzsment

 • Lakás 3d tervezés

  11200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Online szerettem volna időpontot foglalni hozzájuk, de sajnos nem működött a foglalás. Telefonon érdeklődtem náluk, ahol nagyon segítőkészen és gyorsan tudtam időpontot foglalni. Mindent elmagyaráztak érthetően tisztán. Átvizsgálás után telefonon értesítettek a hibákról és a várható költségekről és még az nap kész is lett az autóm. Ajánlani tudom!

Belsőépítészeti tervezés, lakberendezési tanácsadás, moodboard és 3D látványterv készítés. Ismerje meg szolgáltatásaimat és kérjen egyedi ajánlatot saját otthonára, irodájára! Belső építészet. Home Staging. Generálkivitelezés. Iroda tervezés. Green Wall.

 • Lakás 3d tervezés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek az ott dolgozók,

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink...

 • Lakás 3d tervezés

  9700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Jól átvertek. Lenyúltak 100 ezerrel és egy másik autószerelőnél derült ki, hogy se a kuplung, semmi nem lett rajta cserélve, amivel mentem, hogy kellene csinálni. Gyaníthattam volna, mert az izzó sem volt kicserélve, azzal úgy mentem vissza. Csak ugye nem értek hozzá, nem vettem észre a többit, és ezért palira is vettek. Bármikor széteshetett volna a kuplung és így jártam terhesen meg babával, azzal a tudattal, hogy minden oké. Még szerencse, hogy semmi nem történt. De ezek után már más is mondta, hogy átverősek. Csalódás. Nem ajánlom.

Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés. Telepítés 2 napon belül! Egyedi ajánlatok. Nagy raktárkészlet. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek, Használt polcrendszer.

 • Lakás 3d tervezés

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teraszt kellett burkolni, nagyon szép, jó minőségű munkát végeztek el a szakemberek. Csak ajánlani tudom!

dermedt
2 éve

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging

 • Lakás 3d tervezés

  10500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

16:35-kor defektes kerékkel elküldtek hogy ök már zárnak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építész lakás 3d tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás 3d tervezés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a lakás 3d tervezés átlagára 2200 - 4200 Ft/fm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészk - hogyan választhatunk Veszprémben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS 3D TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek építészt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált építészt megbíznod ha a következőre van szükséged: lakás 3d tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építész?

A jó építész részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: építész?

Ha profi építész segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A lakás 3d tervezés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas