Külső homlokzat tervezés Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 31 építészmérnök közül! Korrekt külső homlokzat tervezés árak — 3600-6800 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 építészmérnök most online

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a külső homlokzat tervezés Veszprémben?

3600 - 6800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Kedvező árak, garancia, ingyenes felmérés. Precíz tervezés után minőségi kivitelezés. Rövid határidővel, megbízható munkaerővel várjuk hívását a nap 24 órájában. Kedvező, megfizethető ár. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel.

 • Külső homlokzat tervezés

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szakszerű, szép munkát kaptunk, a kollégák kedvesek, mindenről megfelelő tájékoztatást kaptunk.

Most még egy ajándék kiegészítőt is választhatsz mellé. Induljon hát a tervezés! Válogass kész tervek közül, vagy terveztess.

 • Külső homlokzat tervezés

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Eddig minden problémámra, legyen az autó, utánfutó találtak megoldást/javítást, mivel jól dolgoznak értelemszerűen tele vannak, de érdemes kivárni, mert remek csapat!

ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben.

 • Külső homlokzat tervezés

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt szerviz. Üzemanyagár az egyik legjobb a környéken és nem vettem észre semmilyen minőségi különbséget a nagy kúthálózatokhoz képest.

Lakások, villák, éttermek, irodák belsőépítészeti és építészeti tervezése, generáltervezés. Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások.

 • Külső homlokzat tervezés

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbízhatatlanok. Időpontra mentem, senki nem volt a műhelynél, az ajtó zárva. Telefonáltam, nem vették föl, majd kb. 5-10 perc múlva megcsörgettek (!!). Visszahívtam őket, mire közölték, hogy ja, műszakiztatni vagyok, de hamarosan odaérek. További negyed óra várakozás után otthagytam a helyszínt, majd kb. fél órával később megint hívnak, hogy ott vagyok-e még. Mondtam, hogy már eljöttem, erre ők, hogy ja, oké és letette. Nem túl ügyfélbarát.

Fürdőszoba felújítás a tervezéstől a teljes szakszerű kivitelezésig, mi mindenben segítünk. Ráférne már a fürdőszobájára egy felújítás? Vállaljuk a komplex kivitelezést garaniával! Időtakarékos megoldás. Generál kivitelezés. Modern technológia. Szakképzett munkaerő.

 • Külső homlokzat tervezés

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, professzionális, alapos.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök külső homlokzat tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Külső homlokzat tervezés: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a külső homlokzat tervezés átlagára 3200 - 6000 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tájépítészek - hogyan választhatunk Veszprémben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Veszprémben?

Most 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLSŐ HOMLOKZAT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt keresned akkor, ha erre van szükséged: külső homlokzat tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a külső homlokzat tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: építészmérnök?

Ha egy megbízható építészmérnök segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A külső homlokzat tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas