Talajcsere Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 kertépítő közül! Korrekt talajcsere árak: 2900-5400 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 kertépítő most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

A környeken vagyok.

Ottó

Ottó

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a talajcsere Veszprémben?

2900 - 5400 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Állásajánlatok Tájépítész Állás kategóriában. Jelentkezzen egyszerűen és gyorsan! Tekintse meg a legfrissebb állásajánlatainkat és jelentkezzen kényelmesen és gyorsan!

 • Talajcsere

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Két évvel ezelőtt dolgoztak nálunk vízóra akna kiépítéssel, a telephelyükhöz egész közel. Elégedettek voltunk a munkával, a főnök úr bármi felmerülő problémát azonnal kezelt, az ár is elfogadható volt. Kértük, hogy a kiemelt földet terítsék szét a környező mélyedésekben, miután kifizettük a munkadíjat, ez már felejtésre került, ráadásul többször telefonáltunk, nincs elfelejtve volt a válasz. Most pár hete a kb. másfél köbméter földhegyet valaki durván széttolta géppel, elég randán néz ki, gyanús hogy esetleg a területen hálózatot kiépítő cég volt. Ettől eltekintve ajánlom őket.

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte, a terep adottságaitól függetlenül. Fűkaszálás cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Sokéves tapasztalat.

 • Talajcsere

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Jo

Sávalap ásás, épület bontás, pince ásás, útépítés, alapkiemelés, mini kotró, bobcat

 • Talajcsere

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szerintem az egy csillag mindent elmond. A cégvezetővel elég nagy a probléma.

Hné Ági
2 éve

KÚTTISZTÍTÁS ORSZÁGOSAN RÖVID HATÁRIDŐVEL 100 MÉTERIG. SZAKSZERŰEN ORSZÁGOSAN. KÚTTISZTÍTÁSFERTŐTLENÍTÉS.

 • Talajcsere

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Profi munkát végeztek a kertemben. Azt kaptam amit vártam, sőt kicsi pluszt is. Úgy dolgoznak mintha a saját kertjüket építenék. Köszönöm a csodás kertet.

Építése az ország egész területén! Keressen minket bizalommal. Egyedi kemencék. Egyedi kandallók. Egyedi cserépkályhák.

 • Talajcsere

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Örvendetes, hogy a Pro Natura Kert a kiskertek tulajdonosainak is ad - mind a print, mind az online media segítségével - ingyenes tanácsokat. A számos referencia és a szervezeti tagságok nyilvánossága (a díjakról nem is beszélve) növeli a cég hitelességét. Amelyet magam is igazolhatok :-)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő talajcsere közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Talajcsere: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a talajcsere átlagos díja 2500 - 4700 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertépítőt Veszprémben?

Jelenleg 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TALAJCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kertépítő?

Egy kertépítő a következő feladattal bízható meg bátran: talajcsere vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy kertépítő segítségét?

Egy megbízható kertépítő a talajcsere mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: kertépítő?

Ha a legjobb kertépítő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A talajcsere és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas