Tetőfedés Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 kőműves közül! Korrekt tetőfedés árak: 1600-3000 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 kőműves most online

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszállás.

Geza

Geza

Érdekel.

Mennyibe kerül a tetőfedés Veszprémben?

1600 - 3000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kőművesek Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Gyors, megfizethető szolgáltatások, 3év garancia. Szolgáltatási terület: Magyarország...

 • Tetőfedés

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlott

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Tetőjavítás. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Tetőfedés

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek gyorsak

Tetők Építése, Tervezése, Kivitelezése tapasztalat szakemberekkel az országon belül bárhol. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap. Ácsmunkák. Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Tetőfedés

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves kiszolgálás,kedves dolgozók.gyors ügy intézés.

Tetőkivitelezési és bádogos munkák teljeskörűen. Nálunk egy kézben van az egész folyamat. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket még ma. Több 10 Év Tapasztalat. Teljes Folyamat 1 Kézben.

 • Tetőfedés

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Profi csapat.

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. gyorsan, korrekt áron, hétvégén is, garanciával! Hívhat munkaidőn túl is! Tetőfedés. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőjavítás. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, SOS Cserepezés.

 • Tetőfedés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias kiszolgálás, szinte minden kapható ami egy építkezésen kellhet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőműves szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves tetőfedés közben Veszprémben