Tető építés Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 tetőfedő közül! Korrekt tető építés árak: 2000-3800 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 tetőfedő most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Jenő

Jenő

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tető építés Veszprémben?

2000 - 3800 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Rövid határidő. Garancia.

 • Tető építés

  8200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Tetőlemezünket vàsàroltuk a cègnèl, minden rendben volt.

Legyen szó tetőfedésről vagy komplett tetőről mi lebontjuk. Korrekt árak, gyors kezdés. Régi...

 • Tető építés

  9200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kedves kiszolgálás.

Régi tetők felújítása teljes tetőcserével, akár azonnali kezdéssel. Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ingyenes árajánlat. Garancia.

 • Tető építés

  9400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Rendben volt minden. Gyorsan elkészült és meg érkezett a lemez. A kiszolgáló hölgyek nagyon szépek.

lapostető szigetelés, precíz munka, megbízható szakemberek, garancia, hőszigetel, beázás ellen kitűnő megoldás, vízszivárgás kizárva. Határidőre. 10 év garancia. Társasházi kedvezmények.

 • Tető építés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profik!!!!

Zsuzsanna
2 éve

Palatetők és más régi tetőfedések garanciával felújítását, javítását vállaljuk. Palatető felújítás és régi fedések tetőfelújítása kedvező áron. Budapest és környékén. Ingyenes árajánlat. Ingyenes állapotfelmérés. Már 8 500 Ft / nm²-től. Széles anyagválaszték.

 • Tető építés

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias kiszolgálás, minden kérdésre kaptunk választ!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tető építés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető építés: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a tető építés átlagos ára 1900 - 3600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Veszprémben a tető építés szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Veszprémben?

Jelenleg 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: tető építés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a tető építés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas