Bitumenes hullámlemez felrakás Veszprém szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 tetőfedő közül! Korrekt bitumenes hullámlemez felrakás árak — 3300-6200 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 tetőfedő most online

György

György

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Adalbert

Adalbert

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a bitumenes hullámlemez felrakás Veszprémben?

3300 - 6200 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Évtizedes tapasztalat. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Hívjon a legjobb Árért. Tetőcsere, Tetőszigetelés. Tetőfedés, Tetőjavítás. Pest megyében. Tetőfelújítás.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves és segítőkész kiszolgálás.

Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Azonnali munkakezdés. Minőségi garancia. Gyors és megbízható. Évtizedes tapasztalat.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  7800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt segítőkészek!

A leggyorsabb kivitelezés, felfor- dulás nélkül, 10 év garanciával.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  7100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Pozitív: megbeszélt napon, megbeszélt időpontban pontosan érkeztek. Negatív: szakmailag felkészületlenek, 2 hét múlva újra beáztunk ugyanott, vitás elszámolás, rossz szájíz, ügyfélkezelés 0...

Toth Imre
3 éve

Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás. Milliós megtakarítás. nagy fesztávok áthidalása. Több hasznos tér. Kérjen árajánlatot.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, igényes munkavégzés, minden kérdésre készséggel válaszolt, nagy gyakorlattal. és termékismerettel rendelkező jó szakember. Maximálisan elégedett voltam az elvégzett munkával.

Ha szigetelésre van szüksége, ráadásul gyorsan és magas minőségben, bízza ránk magát! Az ország minden településén vállaljuk tetőterek szórt poliuretán hab szigetelését.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Remek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő bitumenes hullámlemez felrakás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes hullámlemez felrakás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a bitumenes hullámlemez felrakás átlagos ára 4000 - 7500 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Veszprémben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Veszprémben?

Most 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES HULLÁMLEMEZ FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: bitumenes hullámlemez felrakás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a bitumenes hullámlemez felrakás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas