Ferde tető építés Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 tetőfedő közül! Korrekt ferde tető építés árak: 3000-5700 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 tetőfedő most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Tivadar

Tivadar

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ferde tető építés Veszprémben?

3000 - 5700 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Gyors, megfizethető szolgáltatások, 3év garancia. Szolgáltatási terület: Magyarország...

 • Ferde tető építés

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlott

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Tetőjavítás. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Ferde tető építés

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek gyorsak

Tetők Építése, Tervezése, Kivitelezése tapasztalat szakemberekkel az országon belül bárhol. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap. Ácsmunkák. Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Ferde tető építés

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves kiszolgálás,kedves dolgozók.gyors ügy intézés.

Tetőkivitelezési és bádogos munkák teljeskörűen. Nálunk egy kézben van az egész folyamat. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket még ma. Több 10 Év Tapasztalat. Teljes Folyamat 1 Kézben.

 • Ferde tető építés

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Profi csapat.

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. gyorsan, korrekt áron, hétvégén is, garanciával! Hívhat munkaidőn túl is! Tetőfedés. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőjavítás. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, SOS Cserepezés.

 • Ferde tető építés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias kiszolgálás, szinte minden kapható ami egy építkezésen kellhet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő ferde tető építés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ferde tető építés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a ferde tető építés átlagára 3200 - 6000 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FERDE TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: ferde tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: ferde tető építés?

A ferde tető építés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas