Kontyolt tető készítés Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 tetőfedő közül! Korrekt kontyolt tető készítés árak: 2100-3900 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 tetőfedő most online

Miklós

Miklós

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a kontyolt tető készítés Veszprémben?

2100 - 3900 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Csapatunk vállal lemezes tetőfedést, ereszcsatornák kivitelezését és egyéb bádogos munkát.

 • Kontyolt tető készítés

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ügyfélközpontú kiszolgálás.

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Palatetők felújítása. 15 év garancia. Akár bontás nélkül. Állami támogatás. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítása.

 • Kontyolt tető készítés

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész, kedves kiszolgálás, gyors, precíz munka. Jókedvű, rendes brigád 🙂👍

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Díjmentes állapotfelmérés. Garanciával. Akár hétvégén is. Szolgáltatások: tetőfedés, tetőfelújítás.

 • Kontyolt tető készítés

  8500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Csak hitegettek! Nem ajánlom!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! 100%-os elégedettség. Országos kiszállás. Ingyenes felmérés. 25 év munkatapasztalat.

 • Kontyolt tető készítés

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Lemezek, ereszek, napelemek mind egy helyen. Éppen ezért annak aki építi, felújítja, modernizálja a házát, irodáját, műhelyét, csarnokát a legjobb hely ezek beszerzésére. A kiszolgálás udvarias és figyelnek az érdeklődőre, a telephely tiszta, rendezett, átlátható. Jószívvel ajánlom mindenkinek!

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot

 • Kontyolt tető készítés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Rendes közvetlen tulajdonos!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kontyolt tető készítés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontyolt tető készítés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a kontyolt tető készítés átlagos ára 2200 - 4200 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Veszprémben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Veszprémben?

Jelenleg 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONTYOLT TETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kontyolt tető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kontyolt tető készítés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas