Sátortető készítés Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 tetőfedő közül! Korrekt sátortető készítés árak: 1200-2300 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 tetőfedő most online

Istvan

Istvan

A környéken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszállás.

Marcell

Marcell

Érdekel.

Mennyibe kerül a sátortető készítés Veszprémben?

1200 - 2300 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Kéménybélelés és gázkészülék csere akár 1 nap alatt, teljeskörű ügyintézéssel....

 • Sátortető készítés

  5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Èn kètszer voltam mid a kètszer át akartak verni,ès mèg dunkók is voltak ráadásul.Úgyhogy mindenkinek csak ajálani tudom hogy kerülje el őket.

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra. Terasz, terasztető, előtető építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel.

 • Sátortető készítés

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Interneten rendeltem, azonnal kerestek, másnap szállítottak. A "futár" Úrral kellemesen elbeszélgettünk. Azt kaptam amit rendeltem és azon az áron ami az ár listán van! :-) Szóval megy az 5 csillag.

Garázs és kocsibeálló építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel. Kocsibeállók építése minőségi anyagokkal, szakemberekkel, garanciával. 10 Év Garancia.

 • Sátortető készítés

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Profik, segitőkészek, mindenük van de ha nincs bármit elkészítenek. Én 200 km távolságbol járok ide vásárolni vagy rendelni.

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka.

 • Sátortető készítés

  9100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Minden is van.....csak ajánlani tudom

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium...

 • Sátortető készítés

  8100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Rendelést adtam volna le, információt szerettem volna tőlük kérni ezzel kapcsolatban. Vissza nem hívtak, személyes megkeresésemre sem reagáltak a telephelyükön, pedig ott is jeleztem, hogy várom visszahívásukat. Jah, és a lakatosomnak sem vették fel a telefont, pedig a beépítéssel kapcsolatban kereste volna őket. Természetesen őt sem hívták vissza. És ezek várják el, hogy előre utalással fizessen a vásárló... Inkorrekt társaság, biztos, hogy egy forintot sem utalnék ezek után nekik! Ha lenne olyan, hogy "nulla" csillag osztályzás, akkor azt kaptak volna tőlem!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő sátortető készítés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető készítés: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a sátortető készítés átlagára 1200 - 2300 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Veszprémben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Veszprémben?

Most 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: sátortető készítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas