Teljes körű sátortető tetőtér beépítés Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 tetőfedő közül! Korrekt sátortető tetőtér beépítés árak — 1200-2300 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 tetőfedő most online

József

József

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a sátortető tetőtér beépítés Veszprémben?

1200 - 2300 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Gyors, megfizethető szolgáltatások, 3év garancia. Szolgáltatási terület: Magyarország...

 • Sátortető tetőtér beépítés

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlott

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Tetőjavítás. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek gyorsak

Tetők Építése, Tervezése, Kivitelezése tapasztalat szakemberekkel az országon belül bárhol. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap. Ácsmunkák. Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves kiszolgálás,kedves dolgozók.gyors ügy intézés.

Tetőkivitelezési és bádogos munkák teljeskörűen. Nálunk egy kézben van az egész folyamat. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket még ma. Több 10 Év Tapasztalat. Teljes Folyamat 1 Kézben.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Profi csapat.

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. gyorsan, korrekt áron, hétvégén is, garanciával! Hívhat munkaidőn túl is! Tetőfedés. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőjavítás. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, SOS Cserepezés.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias kiszolgálás, szinte minden kapható ami egy építkezésen kellhet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő sátortető tetőtér beépítés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető tetőtér beépítés: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a sátortető tetőtér beépítés átlagára 1300 - 2400 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ TETŐTÉR BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: sátortető tetőtér beépítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a sátortető tetőtér beépítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: sátortető tetőtér beépítés?

A sátortető tetőtér beépítés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas