Kontytető készítés Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 tetőfedő közül! Korrekt kontytető készítés árak: 2200-4200 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 tetőfedő most online

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszállás.

Andras

Andras

Érdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kontytető készítés Veszprémben?

2200 - 4200 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Gyors, megfizethető szolgáltatások, 3év garancia. Szolgáltatási terület: Magyarország...

 • Kontytető készítés

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlott

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Tetőjavítás. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Kontytető készítés

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek gyorsak

Tetők Építése, Tervezése, Kivitelezése tapasztalat szakemberekkel az országon belül bárhol. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap. Ácsmunkák. Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Kontytető készítés

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves kiszolgálás,kedves dolgozók.gyors ügy intézés.

Tetőkivitelezési és bádogos munkák teljeskörűen. Nálunk egy kézben van az egész folyamat. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket még ma. Több 10 Év Tapasztalat. Teljes Folyamat 1 Kézben.

 • Kontytető készítés

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Profi csapat.

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. gyorsan, korrekt áron, hétvégén is, garanciával! Hívhat munkaidőn túl is! Tetőfedés. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőjavítás. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, SOS Cserepezés.

 • Kontytető készítés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias kiszolgálás, szinte minden kapható ami egy építkezésen kellhet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kontytető készítés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontytető készítés: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a kontytető készítés átlagos díja 2700 - 5100 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Veszprémben?

Jelenleg 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONTYTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kontytető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a kontytető készítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha profi tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kontytető készítés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas