Terasz tető építés Veszprém területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 27 tetőfedő közül! Korrekt terasz tető építés árak: 2300-4400 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Veszprémben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 tetőfedő most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a terasz tető építés Veszprémben?

2300 - 4400 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Csapatunk vállal lemezes tetőfedést, ereszcsatornák kivitelezését és egyéb bádogos munkát.

 • Terasz tető építés

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ügyfélközpontú kiszolgálás.

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Palatetők felújítása. 15 év garancia. Akár bontás nélkül. Állami támogatás. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítása.

 • Terasz tető építés

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész, kedves kiszolgálás, gyors, precíz munka. Jókedvű, rendes brigád 🙂👍

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Díjmentes állapotfelmérés. Garanciával. Akár hétvégén is. Szolgáltatások: tetőfedés, tetőfelújítás.

 • Terasz tető építés

  8500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Csak hitegettek! Nem ajánlom!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! 100%-os elégedettség. Országos kiszállás. Ingyenes felmérés. 25 év munkatapasztalat.

 • Terasz tető építés

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Lemezek, ereszek, napelemek mind egy helyen. Éppen ezért annak aki építi, felújítja, modernizálja a házát, irodáját, műhelyét, csarnokát a legjobb hely ezek beszerzésére. A kiszolgálás udvarias és figyelnek az érdeklődőre, a telephely tiszta, rendezett, átlátható. Jószívvel ajánlom mindenkinek!

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot

 • Terasz tető építés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Rendes közvetlen tulajdonos!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő terasz tető építés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Terasz tető építés: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a terasz tető építés átlagára 3000 - 5700 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Veszprémben a terasz tető építés szolgáltatáshoz már 26 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Veszprémben?

Most 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TERASZ TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt hívnod ha erre van szükséged: terasz tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas