Teljes körű cserepeslemez tetőfedés Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 tetőfedő közül! Korrekt cserepeslemez tetőfedés árak — 2400-4500 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 tetőfedő most online

Lajos

Lajos

Érdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

Marcell

Marcell

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a cserepeslemez tetőfedés Veszprémben?

2400 - 4500 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Kéménybélelés és gázkészülék csere akár 1 nap alatt, teljeskörű ügyintézéssel....

 • Cserepeslemez tetőfedés

  5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Èn kètszer voltam mid a kètszer át akartak verni,ès mèg dunkók is voltak ráadásul.Úgyhogy mindenkinek csak ajálani tudom hogy kerülje el őket.

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra. Terasz, terasztető, előtető építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Interneten rendeltem, azonnal kerestek, másnap szállítottak. A "futár" Úrral kellemesen elbeszélgettünk. Azt kaptam amit rendeltem és azon az áron ami az ár listán van! :-) Szóval megy az 5 csillag.

Garázs és kocsibeálló építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel. Kocsibeállók építése minőségi anyagokkal, szakemberekkel, garanciával. 10 Év Garancia.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Profik, segitőkészek, mindenük van de ha nincs bármit elkészítenek. Én 200 km távolságbol járok ide vásárolni vagy rendelni.

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  9100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Minden is van.....csak ajánlani tudom

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium...

 • Cserepeslemez tetőfedés

  8100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Rendelést adtam volna le, információt szerettem volna tőlük kérni ezzel kapcsolatban. Vissza nem hívtak, személyes megkeresésemre sem reagáltak a telephelyükön, pedig ott is jeleztem, hogy várom visszahívásukat. Jah, és a lakatosomnak sem vették fel a telefont, pedig a beépítéssel kapcsolatban kereste volna őket. Természetesen őt sem hívták vissza. És ezek várják el, hogy előre utalással fizessen a vásárló... Inkorrekt társaság, biztos, hogy egy forintot sem utalnék ezek után nekik! Ha lenne olyan, hogy "nulla" csillag osztályzás, akkor azt kaptak volna tőlem!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő cserepeslemez tetőfedés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Cserepeslemez tetőfedés: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a cserepeslemez tetőfedés átlagos ára 3400 - 6300 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Veszprémben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Veszprémben?

Most 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSEREPESLEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod amennyiben erre van szükséged: cserepeslemez tetőfedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a cserepeslemez tetőfedés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas