Vinyl padló lerakása Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Parkettázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj parkettázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb parkettázókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 parkettázó közül, 3800-7200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a vinyl padló lerakása! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 parkettázó most online

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vinyl padló lerakása Veszprémben?

3800 - 7200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb parkettázók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező parkettázót!

Szép napot, több mind 20 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Aljzatkiegyenlítés: 1700 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 7500 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6800 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2100 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2100 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7400 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 5700 Ft /㎡

 • Vinyl padló lerakása

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Én nagyon elégedett vagyok, velük. Segítőkészek, pontosak, megbizhatoak.

Parketta csiszolás, lakkozás, pácolás, hézagolás javítása mindenfajta Parkettarakása Feladatok amiket vállalok: vinyl padló fürdőszobába; vintage laminált padló; parketta vágó. PARKETTA CSISZOLÁS, LAKKOZÁS

 • Vinyl padló lerakása

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Az igényeinkhez alkalmazkodó, profi csapat. Korrekt munkavégzés és a határidő pontos tartása jellemzi őket. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a vállalkozást!

Szép napot, több mind 25 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 8700 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6400 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2700 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2500 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 6500 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6000 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1400 Ft /㎡

 • Vinyl padló lerakása

  2000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kicsit várni kellett a csapatra , de a megbeszélt időben jöttek és a vállalat időre be is fejezték a munkát. Nagyon szépen és tisztán dolgoznak. Megérte várni!! A kommunikáció mindvégig 100% volt. Nem volt semmilyen meglepetést a végén, hogy ez meg az extra. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm ismét a munkát.

Szép napot, több mind 23 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2000 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 6200 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6200 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1700 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 10900 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5700 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2100 Ft /㎡

 • Vinyl padló lerakása

  2400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Remek munkát végző szakemberek, akik gyorsan és szakszerűen dolgoznak. Az írásos árajánlatot tartják, nincsenek kellemetlen meglepetések.

Szép napot, több mind 13 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2900 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 6600 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6600 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1400 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 10200 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6900 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2400 Ft /㎡

 • Vinyl padló lerakása

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

The guys did a professional, beautiful job. They were really flexible and made several additional small repairs occured during main task. Kept timeline and the price was exactly what we agreed at the beginning. I definitely recommend them for everybody planning to have the home painted.

Szép napot, több mind 13 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. HParketta csiszolás-lakkozás: 6600 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1400 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 7300 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6500 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2000 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2500 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 6400 Ft /㎡

 • Vinyl padló lerakása

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi csapat, csupa jót tudok írni róluk! Pontosan megérkeznek az előre megbeszélt időpontban és tartják a határidőket. Nagyon gyorsan haladnak a munkával, de ez nem megy a minőség rovására. Igényesen, precízen dolgoznak és arra is figyelnek, hogy tiszta maradjon a lakás. Menet közben szükség volt egy kis szín-korrekcióra, de ezt is gond nélkül megoldották.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg parkettázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy parkettázó vinyl padló lerakása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vinyl padló lerakása: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a vinyl padló lerakása átlagára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok parkettázót Veszprémben?

Ebben a pillanatban 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VINYL PADLÓ LERAKÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy parkettázó?

Egy parkettázó a következő feladattal kereshető meg: vinyl padló lerakása vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó parkettázó?

Egy megbízható parkettázó részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: parkettázó?

Ha profi parkettázó segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A vinyl padló lerakása és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas