Háztartási kisgép szervíz: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 szerelő közül! Korrekt háztartási kisgép szervíz árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a háztartási kisgép szervíz Veszprémben?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Csaba vagyok. Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Valós értékelések. . Írásban vagy telefonon. . Ingyenes ajánlatkérés.

 • Háztartási kisgép szervíz

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos, korrekt. A mosógépem vezérlését javította meg.Nagyon hálás vagyok a munkájáért, különösen a hozzáállásáért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. Gyors kiszállás. Reális árak. MInden hívást felveszünk.

 • Háztartási kisgép szervíz

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, segitőkész és a munkájára igényes volt, csak ajánlani tudom!

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. LCD LED PLasma tv, számítógép, laptop, mobiltelefon, audio rendszerek javítása

 • Háztartási kisgép szervíz

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, gyors,precíz

Üdvözlöm! Cégünk főbb tevékenysége a saját gyártású ipari készülékek üzembehelyezése, karbantartása. Vállaljuk csarnokok és raktárak fűtésének kivitelezését, üzembehelyezését, karbantartását. Többéves tapasztalat. Ipari fűtéstechnika. Egyedi termékek gyártása.

 • Háztartási kisgép szervíz

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

3 alkalmat bírt a hyundai sövényvágó, elkoptak a szénkefék. No comment... A szerviz katasztrófális, több ígéret elhangzott a szájukból egy se teljesült. De természetesen én vagyok a hibás. Igen én vagyok a hibás mert megvettem ezt a hitvány hyundai sövényvágót.

Üdvözlöm! Mobiltelefon és táblagép hibák kezelése. Gyorsan és szakszerűen. Apple készülékek átfogó karbantartása. Garanciális munkavállalás. Ingyenes diagnosztika. Gyors munkavégzés....

 • Háztartási kisgép szervíz

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedvesek, segítőkészek, ééés mosolyogtak!!!😄

Katalin Nagy
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő háztartási kisgép szervíz közben Veszprémben

Kérdések és válaszok