Háztartási kisgép szervíz: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 szerelő közül! Korrekt háztartási kisgép szervíz árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a háztartási kisgép szervíz Veszprémben?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Csaba vagyok. Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Valós értékelések. . Írásban vagy telefonon. . Ingyenes ajánlatkérés.

 • Háztartási kisgép szervíz

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos, korrekt. A mosógépem vezérlését javította meg.Nagyon hálás vagyok a munkájáért, különösen a hozzáállásáért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. Gyors kiszállás. Reális árak. MInden hívást felveszünk.

 • Háztartási kisgép szervíz

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, segitőkész és a munkájára igényes volt, csak ajánlani tudom!

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. LCD LED PLasma tv, számítógép, laptop, mobiltelefon, audio rendszerek javítása

 • Háztartási kisgép szervíz

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, gyors,precíz

Üdvözlöm! Cégünk főbb tevékenysége a saját gyártású ipari készülékek üzembehelyezése, karbantartása. Vállaljuk csarnokok és raktárak fűtésének kivitelezését, üzembehelyezését, karbantartását. Többéves tapasztalat. Ipari fűtéstechnika. Egyedi termékek gyártása.

 • Háztartási kisgép szervíz

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

3 alkalmat bírt a hyundai sövényvágó, elkoptak a szénkefék. No comment... A szerviz katasztrófális, több ígéret elhangzott a szájukból egy se teljesült. De természetesen én vagyok a hibás. Igen én vagyok a hibás mert megvettem ezt a hitvány hyundai sövényvágót.

Üdvözlöm! Mobiltelefon és táblagép hibák kezelése. Gyorsan és szakszerűen. Apple készülékek átfogó karbantartása. Garanciális munkavállalás. Ingyenes diagnosztika. Gyors munkavégzés....

 • Háztartási kisgép szervíz

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedvesek, segítőkészek, ééés mosolyogtak!!!😄

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő háztartási kisgép szervíz közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Háztartási kisgép szervíz: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a háztartási kisgép szervíz átlagos ára 4800 - 9000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Veszprémben az automata váltó hibák javítás szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szerelőt Veszprémben?

Most 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ HIBÁK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: automata váltó hibák javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az automata váltó hibák javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Automata váltó hibák javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas