Kávéfőző javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 6 szerelő közül! Korrekt kávéfőző javítás árak: 5500-10400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Veszprémben környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 szerelő most online

Richard

Richard

Еrdekel.

Barnabas

Barnabas

Sok tapasztalatom van

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző javítás Veszprémben?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Ariston Szerelő keresése és összehasonlítása online. Spóroljon az SlyToday segítségével! Találja meg a Ariston Szerelő az SlyToday-nál, az árösszehasonlító weboldalon! Hírek, tények és egyebek. Milliók bíznak benne. Web, képek és videó. Non-stop információ.

 • Kávéfőző javítás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Pontosan érkezett, gyors és szakszerű munkát végzett.

Kedves érdeklődő! Szakembereink tudják, milyen kérdéseket tegyenek fel, hogy a hiba megállapítható legyen. Szerelőink kiérkeznek hozzád, megkezdik a hibaelhárítást Budapesten akár 1 órán belül.

 • Kávéfőző javítás

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlom mindenkinek! Gyors, pontos korrekt, ügyfélbarát vállalkozás!!!

Az SMS-ek, névjegyek, chat üzenetek és az összes multimédia lementhető a készülékedről.
 • Kávéfőző javítás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek és kedvesek voltak. A problémámmal először üzenetben kerestem meg őket, amire egy 20 percen belül segítő választ is kaptam. Egy óra múlva személyesen adtam le a Macbook gépemet náluk, 3 órán belül pedig már kerestek telefonon, hogy kész is van. Szívből ajánlom mindenkinek! :-)

Veszprém dolgozom, megyében is! Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs.

 • Kávéfőző javítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Magyon gyors és korrekt kiszolgálás!

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógépszervíz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Javítás Garanciával. Hétvégén felár nélkül. Márkafüggetlen Javítás. Villanybojler Javítás.

 • Kávéfőző javítás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos nagyon drágák a tévé javítások, alkatrészek, és az új televíziók rövid élettartamúak!!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző javítás: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a kávéfőző javítás átlagára 6000 - 11300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szerelőt Veszprémben?

Most 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓVILLAMOSSÁGI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned ha a következőre van szükséged: autóvillamossági szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autóvillamossági szerviz és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas