Laptop bontás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop bontás árak: 3600-6800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 számítógép szerelő most online

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop bontás Veszprémben?

3600 - 6800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Ha a legjobb szakmai eredményeket garantáló notebook gyorsszervizt keresel, akkor tehát jó helyen jársz: honlapunkon minden fontos információt megtalálsz! Érdemes tudnod: nálunk a bevizsgálás csak 1 napot vesz igénybe. A notebook javítás is a legtöbb esetben maximum 2-3 nap. Kivéve a video kártya cserét, mert ott az alapos tesztelési folyamat a javítást követően 5 munkanapot vehet igénybe.

Munkáim:, Memória bővítés, Dell akkumulátor a laptopszervizben, Videokártya javítás, Alaplap javítás, CPU és RAM hibák

  • Laptop bontás

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

A mester mindent hozzáértően, gyorsan és minőségileg csinált. A számítógép javítását kulcsrakészen végezte. Számos hasznos tanácsot adott. Ajánlom őt együttműködésre.

Kedves érdeklődő! Laptop javítás gyorsan és hatékonyan. Hozd el hozzánk meghibásodott laptopodat, legyen szó bármilyen típusról, garantáltan megjavítjuk. Gyors, precíz és megbízható laptop szerviz {город} – 12 év tapasztalattal.

Főbb szolgáltatásaink:, CPU és RAM hibák, Laptop billentyűzet javítás, Műanyag burkolati elemek cseréje, Törött, bizonytalan érintkezés a portoknál(USB, FireWire, PS2, RS232, printer port, VGA, PCMCIA,audio be/ki+mikrofon), BGA chip csere

  • Laptop bontás

    5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember! Minőségi. Megbízható. Ajánljuk őt. Újra megnézzük. Biztosak vagyunk benne, hogy legyőzzük a nehezen kezelhető technológiát! Köszönöm, Max.

Papa Pap
2 éve

Üdvözlöm! Garancián túli hardver eszköz javítási szolgáltatások: márkafüggetlen notebook javítás. Laptopszervíz {город}. Szaküzleteinkben gyári és helyettesítő akkumulátor minden noteszgép típushoz, kijelző javítás és csere ára, akku töltő vásárlás Acer, Asus, Dell, Lenovo, Samsung, HP és más márkákhoz. 1-2 év garancia minden hardver eszközre és munkára.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Laptop billentyűzet javítás, gomb pótlással, laptop kijelző csere, Laptop javítás, Laptop akkumulátor, LCD kijelző csere

  • Laptop bontás

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes és hatékony mesterember! Figyelmes és barátságos fickó! Tökéletesen elvégezte a munkát, és segített nekem, hogy elsajátítsam a dolgot.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop bontás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Laptop bontás: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a laptop bontás átlagos ára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - hogyan választhatunk Veszprémben?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok számítógép szerelőt Veszprémben?

Jelenleg 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP BONTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: laptop bontás.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik egy számítógép szerelő?

Egy jó számítógép szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: számítógép szerelő?

Ha a legjobb számítógép szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A laptop bontás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas