Számítógép javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 számítógép szerelő közül! Korrekt számítógép javítás árak: 5100-9600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 számítógép szerelő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a számítógép javítás Veszprémben?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Ha a legjobb szakmai eredményeket garantáló notebook gyorsszervizt keresel, akkor tehát jó helyen jársz: honlapunkon minden fontos információt megtalálsz! Érdemes tudnod: nálunk a bevizsgálás csak 1 napot vesz igénybe. A notebook javítás is a legtöbb esetben maximum 2-3 nap. Kivéve a video kártya cserét, mert ott az alapos tesztelési folyamat a javítást követően 5 munkanapot vehet igénybe.

Munkáim:, Memória bővítés, Dell akkumulátor a laptopszervizben, Videokártya javítás, Alaplap javítás, CPU és RAM hibák

  • Számítógép javítás

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

A mester mindent hozzáértően, gyorsan és minőségileg csinált. A számítógép javítását kulcsrakészen végezte. Számos hasznos tanácsot adott. Ajánlom őt együttműködésre.

Kedves érdeklődő! Laptop javítás gyorsan és hatékonyan. Hozd el hozzánk meghibásodott laptopodat, legyen szó bármilyen típusról, garantáltan megjavítjuk. Gyors, precíz és megbízható laptop szerviz {город} – 12 év tapasztalattal.

Főbb szolgáltatásaink:, CPU és RAM hibák, Laptop billentyűzet javítás, Műanyag burkolati elemek cseréje, Törött, bizonytalan érintkezés a portoknál(USB, FireWire, PS2, RS232, printer port, VGA, PCMCIA,audio be/ki+mikrofon), BGA chip csere

  • Számítógép javítás

    5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember! Minőségi. Megbízható. Ajánljuk őt. Újra megnézzük. Biztosak vagyunk benne, hogy legyőzzük a nehezen kezelhető technológiát! Köszönöm, Max.

Papa Pap
egy éve

Üdvözlöm! Garancián túli hardver eszköz javítási szolgáltatások: márkafüggetlen notebook javítás. Laptopszervíz {город}. Szaküzleteinkben gyári és helyettesítő akkumulátor minden noteszgép típushoz, kijelző javítás és csere ára, akku töltő vásárlás Acer, Asus, Dell, Lenovo, Samsung, HP és más márkákhoz. 1-2 év garancia minden hardver eszközre és munkára.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Laptop billentyűzet javítás, gomb pótlással, laptop kijelző csere, Laptop javítás, Laptop akkumulátor, LCD kijelző csere

  • Számítógép javítás

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes és hatékony mesterember! Figyelmes és barátságos fickó! Tökéletesen elvégezte a munkát, és segített nekem, hogy elsajátítsam a dolgot.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő számítógép javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Számítógép javítás: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a számítógép javítás átlagos ára 3800 - 7200 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós véleményeket?

Veszprémben a számítógép javítás szolgáltatáshoz már 13 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok számítógép szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 10 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÁMÍTÓGÉP JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: számítógép javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy számítógép szerelő segítségét?

Egy jó számítógép szerelő a számítógép javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: számítógép szerelő?

Ha profi számítógép szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A számítógép javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas