Videokamera javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Videókamera Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videókamera szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 videókamera szerelő közül! Korrekt videokamera javítás árak: 7000-13100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 videókamera szerelő most online

Sándor

Sándor

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videokamera javítás Veszprémben?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb videókamera szerelőok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videókamera szerelőt!

Márkafüggetlen hangfal szerviz, több évtizedes tapasztalattal! Hangsugárzók, hangszórók javítását, felújítását 3 hetes határidővel tudjuk vállalni!

  • Videokamera javítás

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Mindent gyorsan elrendezett. Az érték meghatározása nem volt nehéz. Segített eladni.Mindent repülő színekkel teljesített. 5+Köszönöm szépen)

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Videokamera javítás

    3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megállapodtam a mesterrel és gyorsan jött, és mindent garanciával csinált! Nagyon hálás. Ajánlom őt.

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Videokamera javítás

    6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyon világos. A mester tudja, mit csinál. Gyorsan megértette a problémát, és gyorsan megoldotta. Ajánlom ezt a varázslót.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videókamera szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videókamera szerelő videokamera javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Videokamera javítás: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a videokamera javítás átlagos díja 6200 - 11600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Videókamera Szerelőok - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek videókamera szerelőt Veszprémben?

Jelenleg 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOKAMERA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk videókamera szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált videókamera szerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: videokamera javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi videókamera szerelő segítségét?

Egy megbízható videókamera szerelő a videokamera javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: videokamera javítás?

A videokamera javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy videókamera szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas