Nyomtató javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Nyomtató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj nyomtató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 nyomtató szerelő közül! Korrekt nyomtató javítás árak: 4200-7800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 nyomtató szerelő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Andor

Andor

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nyomtató javítás Veszprémben?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb nyomtató szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező nyomtató szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Bízza a laptop javítást profikra! Garanciális és egyéb szerviz szolgáltatások: karbantartás, telepítés, bővítés, tisztítás, adatmásolás, vírusirtás.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Laptop billentyűzet tisztítása, Laptop tisztítás, Asztali videókártya javítás, Laptop kijelző csere, Netbook ZIF SATA 1.8 inches wincheseter csere

  • Nyomtató javítás

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A lényeg a gyors és pontos! Max, köszönöm.) Megmentette a véglegesen törölt fájljaimat és telepítette az Office-t. Minden a szinten van).

Tisztelt Érdeklődő! Operációs rendszer telepítés. Ha notebookodon az operációs rendszer ment tönkre, akkor újratelepítjük 1 nap alatt. Nem kell attól tartanod, hogy régi adataid elvesznek, mindent klónozunk az új operációs rendszerre.

Amiket vállalok:, Laptop SSD ZIF IDE (PATA) 1.8 inches meghajtó csere, Laptop ssd bővítés, Adatmentés laptopról, Nem töltődik az akkumulátor, HDD (merevlemez) csere

  • Nyomtató javítás

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Minden ment 5 +, Maxim a tudás a mesterségét.minden rögzített és adott sok hasznos tippet.maga készítette a szükséges anyagokat.Ajánlom

Veszprém dolgozom, megyében is! Laptop szerviz {город}. Gyors javítás, tisztítás, alaplap javítás, kijelző és zajos ventilátor csere.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…), Alaplap javítás, Laptop fejlesztés, LCD háttérvilágítás hiba, ODD (optikai meghajtó) csere

  • Nyomtató javítás

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a gyors választ. Voltak kiszámíthatatlan helyzetek. Gyors döntéseket hozott, és foglalkozott a problémákkal. Tudom ajánlani .

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj nyomtató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy nyomtató szerelő nyomtató javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Nyomtató javítás: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a nyomtató javítás átlagára 6600 - 12300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Nyomtató Szerelők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok nyomtató szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NYOMTATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk nyomtató szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált nyomtató szerelőt hívnod ha erre van szükséged: nyomtató javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a nyomtató szerelő?

Egy jó nyomtató szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: nyomtató javítás?

A nyomtató javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy nyomtató szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas