Windows 10 javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 számítógép szerelő közül! Korrekt windows 10 javítás árak: 5200-9800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 számítógép szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a windows 10 javítás Veszprémben?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Ha a legjobb szakmai eredményeket garantáló notebook gyorsszervizt keresel, akkor tehát jó helyen jársz: honlapunkon minden fontos információt megtalálsz! Érdemes tudnod: nálunk a bevizsgálás csak 1 napot vesz igénybe. A notebook javítás is a legtöbb esetben maximum 2-3 nap. Kivéve a video kártya cserét, mert ott az alapos tesztelési folyamat a javítást követően 5 munkanapot vehet igénybe.

Munkáim:, Memória bővítés, Dell akkumulátor a laptopszervizben, Videokártya javítás, Alaplap javítás, CPU és RAM hibák

  • Windows 10 javítás

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

A mester mindent hozzáértően, gyorsan és minőségileg csinált. A számítógép javítását kulcsrakészen végezte. Számos hasznos tanácsot adott. Ajánlom őt együttműködésre.

Kedves érdeklődő! Laptop javítás gyorsan és hatékonyan. Hozd el hozzánk meghibásodott laptopodat, legyen szó bármilyen típusról, garantáltan megjavítjuk. Gyors, precíz és megbízható laptop szerviz {город} – 12 év tapasztalattal.

Főbb szolgáltatásaink:, CPU és RAM hibák, Laptop billentyűzet javítás, Műanyag burkolati elemek cseréje, Törött, bizonytalan érintkezés a portoknál(USB, FireWire, PS2, RS232, printer port, VGA, PCMCIA,audio be/ki+mikrofon), BGA chip csere

  • Windows 10 javítás

    5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember! Minőségi. Megbízható. Ajánljuk őt. Újra megnézzük. Biztosak vagyunk benne, hogy legyőzzük a nehezen kezelhető technológiát! Köszönöm, Max.

Papa Pap
2 éve

Üdvözlöm! Garancián túli hardver eszköz javítási szolgáltatások: márkafüggetlen notebook javítás. Laptopszervíz {город}. Szaküzleteinkben gyári és helyettesítő akkumulátor minden noteszgép típushoz, kijelző javítás és csere ára, akku töltő vásárlás Acer, Asus, Dell, Lenovo, Samsung, HP és más márkákhoz. 1-2 év garancia minden hardver eszközre és munkára.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Laptop billentyűzet javítás, gomb pótlással, laptop kijelző csere, Laptop javítás, Laptop akkumulátor, LCD kijelző csere

  • Windows 10 javítás

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes és hatékony mesterember! Figyelmes és barátságos fickó! Tökéletesen elvégezte a munkát, és segített nekem, hogy elsajátítsam a dolgot.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő windows 10 javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Windows 10 javítás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a windows 10 javítás átlagos ára 4500 - 8400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Veszprémben a windows 10 javítás szolgáltatáshoz már 8 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 6 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést WINDOWS 10 JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk számítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható számítógép szerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: windows 10 javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy jó számítógép szerelő a windows 10 javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha számítógép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas