Laptop kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop kijelző javítás árak: 4000-7500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 számítógép szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Dávid

Dávid

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop kijelző javítás Veszprémben?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Bízza a laptop javítást profikra! Garanciális és egyéb szerviz szolgáltatások: karbantartás, telepítés, bővítés, tisztítás, adatmásolás, vírusirtás.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Laptop billentyűzet tisztítása, Laptop tisztítás, Asztali videókártya javítás, Laptop kijelző csere, Netbook ZIF SATA 1.8 inches wincheseter csere

  • Laptop kijelző javítás

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A lényeg a gyors és pontos! Max, köszönöm.) Megmentette a véglegesen törölt fájljaimat és telepítette az Office-t. Minden a szinten van).

Tisztelt Érdeklődő! Operációs rendszer telepítés. Ha notebookodon az operációs rendszer ment tönkre, akkor újratelepítjük 1 nap alatt. Nem kell attól tartanod, hogy régi adataid elvesznek, mindent klónozunk az új operációs rendszerre.

Amiket vállalok:, Laptop SSD ZIF IDE (PATA) 1.8 inches meghajtó csere, Laptop ssd bővítés, Adatmentés laptopról, Nem töltődik az akkumulátor, HDD (merevlemez) csere

  • Laptop kijelző javítás

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Minden ment 5 +, Maxim a tudás a mesterségét.minden rögzített és adott sok hasznos tippet.maga készítette a szükséges anyagokat.Ajánlom

Veszprém dolgozom, megyében is! Laptop szerviz {город}. Gyors javítás, tisztítás, alaplap javítás, kijelző és zajos ventilátor csere.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…), Alaplap javítás, Laptop fejlesztés, LCD háttérvilágítás hiba, ODD (optikai meghajtó) csere

  • Laptop kijelző javítás

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a gyors választ. Voltak kiszámíthatatlan helyzetek. Gyors döntéseket hozott, és foglalkozott a problémákkal. Tudom ajánlani .

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop kijelző javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Laptop kijelző javítás: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a laptop kijelző javítás átlagos díja 5600 - 10500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Veszprémben?

Most 8 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt hívnod ha erre van szükséged: laptop kijelző javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy számítógép szerelő segítségét?

Egy megbízható számítógép szerelő a laptop kijelző javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: számítógép szerelő?

Ha egy megfelelő számítógép szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A laptop kijelző javítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas