Laptop videókártya javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 5 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop videókártya javítás árak — 5900-11100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 számítógép szerelő most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop videókártya javítás Veszprémben?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Bízza a laptop javítást profikra! Garanciális és egyéb szerviz szolgáltatások: karbantartás, telepítés, bővítés, tisztítás, adatmásolás, vírusirtás.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Laptop billentyűzet tisztítása, Laptop tisztítás, Asztali videókártya javítás, Laptop kijelző csere, Netbook ZIF SATA 1.8 inches wincheseter csere

  • Laptop videókártya javítás

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A lényeg a gyors és pontos! Max, köszönöm.) Megmentette a véglegesen törölt fájljaimat és telepítette az Office-t. Minden a szinten van).

Tisztelt Érdeklődő! Operációs rendszer telepítés. Ha notebookodon az operációs rendszer ment tönkre, akkor újratelepítjük 1 nap alatt. Nem kell attól tartanod, hogy régi adataid elvesznek, mindent klónozunk az új operációs rendszerre.

Amiket vállalok:, Laptop SSD ZIF IDE (PATA) 1.8 inches meghajtó csere, Laptop ssd bővítés, Adatmentés laptopról, Nem töltődik az akkumulátor, HDD (merevlemez) csere

  • Laptop videókártya javítás

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Minden ment 5 +, Maxim a tudás a mesterségét.minden rögzített és adott sok hasznos tippet.maga készítette a szükséges anyagokat.Ajánlom

Veszprém dolgozom, megyében is! Laptop szerviz {город}. Gyors javítás, tisztítás, alaplap javítás, kijelző és zajos ventilátor csere.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…), Alaplap javítás, Laptop fejlesztés, LCD háttérvilágítás hiba, ODD (optikai meghajtó) csere

  • Laptop videókártya javítás

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a gyors választ. Voltak kiszámíthatatlan helyzetek. Gyors döntéseket hozott, és foglalkozott a problémákkal. Tudom ajánlani .

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop videókártya javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Laptop videókártya javítás: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a laptop videókártya javítás átlagára 6900 - 12900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Veszprémben?

Jelenleg 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP VIDEÓKÁRTYA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: laptop videókártya javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy számítógép szerelő segítségét?

Egy jó számítógép szerelő a laptop videókártya javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: laptop videókártya javítás?

A laptop videókártya javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy számítógép szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas