Led tv törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 tv szerelő közül! Korrekt led tv törött kijelző javítás árak — 7300-13700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 tv szerelő most online

Elek

Elek

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a led tv törött kijelző javítás Veszprémben?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

A projektorok sokfélesége miatt, az alkatrészeket rendeljük, ami miatt a projektor javítás időtartama is hosszabb. TV szerelő – elviszi vagy helyben javítja? A manapság elterjedt korszerű plazma, LCD, LED, OLED televíziók esetében a tv szerelő sajnos a legtöbb esetben nem tudja az Ön otthonában megjavítani a televíziót, mert a hiba javításához már speciális eszközök, szerszámok szükségesek melyek a tv szerelő műhelyében vannak . Régebbi típusú televíziók esetében a tv szerelő akár az Ön otthonában is képes a hiba megszüntetésére alkatrész cserével!
  • Led tv törött kijelző javítás

    5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ma ez a szakember A. megjavította a televíziót. Nagyon udvarias és segítőkész. A tévé javítása mellett segített a programok beállításában is. A szakmája profi művelője.

Típus és márkafüggetlen TV szerelő tevékenységi körei: Hagyományos (CRT képcsöves) TV szerelés, Smart TV szerelés, Plazma TV szerelés, LCD TV szerelés, LED TV szerelés, Új TV beüzemelése, beállítása, a helyszínen nem javítható készülékek saját szervízembe szállítása, majd javítás után hazaszállítása, villámcsapott készülékek javítása, szakvélemény kiállítása biztosító felé, elvégzett javításokra garanciát vállalok
  • Led tv törött kijelző javítás

    4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Hozzáértő technikus, megjavította a hibás LED háttérvilágítást, technikailag javította a tápegység áramkörét. Az ár is kielégítő volt.

Ákos Vincze
egy éve
Alábbi típusok javítását vállalom: Samsung, Sony, LG, Orion, JVC, Toshiba, Panasonic, Hyundai, Philips, Hitachi, Technika, Daewoo, Techwood, Blaupunkt, Vestel, Alien, Thomson, Akai, Videoton, ITT, Grundig, Funai, Schneider, Beko, Finlux, Goodmans, Goldstar, Nokia, Profilo, Sanyo, Sharp, Teletech, Waltham
  • Led tv törött kijelző javítás

    6900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan felvette velünk a kapcsolatot, gyorsan jött, és mindent gyorsan és jól csinált. A nagymamánk nagyon elégedett volt a munkával, annak ellenére, hogy a költségvetéshez képest kicsit kevesebb pénzre számítottunk.

Peszter92
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő led tv törött kijelző javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok