Led tv törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 tv szerelő közül! Korrekt led tv törött kijelző javítás árak — 7300-13700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 tv szerelő most online

Elek

Elek

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a led tv törött kijelző javítás Veszprémben?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

A projektorok sokfélesége miatt, az alkatrészeket rendeljük, ami miatt a projektor javítás időtartama is hosszabb. TV szerelő – elviszi vagy helyben javítja? A manapság elterjedt korszerű plazma, LCD, LED, OLED televíziók esetében a tv szerelő sajnos a legtöbb esetben nem tudja az Ön otthonában megjavítani a televíziót, mert a hiba javításához már speciális eszközök, szerszámok szükségesek melyek a tv szerelő műhelyében vannak . Régebbi típusú televíziók esetében a tv szerelő akár az Ön otthonában is képes a hiba megszüntetésére alkatrész cserével!
  • Led tv törött kijelző javítás

    5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ma ez a szakember A. megjavította a televíziót. Nagyon udvarias és segítőkész. A tévé javítása mellett segített a programok beállításában is. A szakmája profi művelője.

Típus és márkafüggetlen TV szerelő tevékenységi körei: Hagyományos (CRT képcsöves) TV szerelés, Smart TV szerelés, Plazma TV szerelés, LCD TV szerelés, LED TV szerelés, Új TV beüzemelése, beállítása, a helyszínen nem javítható készülékek saját szervízembe szállítása, majd javítás után hazaszállítása, villámcsapott készülékek javítása, szakvélemény kiállítása biztosító felé, elvégzett javításokra garanciát vállalok
  • Led tv törött kijelző javítás

    4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Hozzáértő technikus, megjavította a hibás LED háttérvilágítást, technikailag javította a tápegység áramkörét. Az ár is kielégítő volt.

Alábbi típusok javítását vállalom: Samsung, Sony, LG, Orion, JVC, Toshiba, Panasonic, Hyundai, Philips, Hitachi, Technika, Daewoo, Techwood, Blaupunkt, Vestel, Alien, Thomson, Akai, Videoton, ITT, Grundig, Funai, Schneider, Beko, Finlux, Goodmans, Goldstar, Nokia, Profilo, Sanyo, Sharp, Teletech, Waltham
  • Led tv törött kijelző javítás

    6900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan felvette velünk a kapcsolatot, gyorsan jött, és mindent gyorsan és jól csinált. A nagymamánk nagyon elégedett volt a munkával, annak ellenére, hogy a költségvetéshez képest kicsit kevesebb pénzre számítottunk.

Peszter92
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő led tv törött kijelző javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Led tv törött kijelző javítás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a led tv törött kijelző javítás átlagára 6000 - 11300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tv Szerelők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek tv szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LED TV TÖRÖTT KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk tv szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tv szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: led tv törött kijelző javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tv szerelő?

Egy megbízható tv szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: led tv törött kijelző javítás?

A led tv törött kijelző javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tv szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas