Mosógép szivattyú javítás: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 mosógép szerelő közül! Korrekt mosógép szivattyú javítás árak — 3500-6600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 mosógép szerelő most online

Kornel

Kornel

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép szivattyú javítás Veszprémben?

3500 - 6600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Csaba vagyok. Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Valós értékelések. . Írásban vagy telefonon. . Ingyenes ajánlatkérés.

 • Mosógép szivattyú javítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos, korrekt. A mosógépem vezérlését javította meg.Nagyon hálás vagyok a munkájáért, különösen a hozzáállásáért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

A megoldások embere vagyok. Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára. A hét minden napján rendelkezésre állunk! Villanybojler szerelőre van szüksége? Írjon nekünk! Több...

 • Mosógép szivattyú javítás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Makita gépet adtam le javításra, két hét után érdeklődésemra jelezték, hogy a javítás költsége 44000ft lesz. Nem kértem, új gép a gépdepóban ingyenes szállítással 38000ft. Elmentem a gépért, kettőezer forintot fizettem az átvizsgálásért, a gépet szétszedett állapotban, alkatrészeire bontva kaptam vissza egy papírdobozban. Ideges lettem, lehet egy kicsit túlreagáltam, de mindenképp méltánytalannak tartom.Annyit kérnek amennyit akarnak, vagy kell vagy nerm, ezzel nincs gondom, az sem probléma, hogy pénzt kérnek a hiba megállapításáért, de hogy darabokban kapom vissza, azt nehéz elfogadnom.

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. LCD LED PLasma tv, számítógép, laptop, mobiltelefon, audio rendszerek javítása

 • Mosógép szivattyú javítás

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, gyors,precíz

Üdvözlöm! Szakszerviz. Mosógéped szerelését és szervizelését bízd profikra! Bízd ránk!

 • Mosógép szivattyú javítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrektek és gyorsak!

Tisztelt megrendelők! Többéves szakmai múlttal vállaljuk háztartási gépek telepítését, szerelését, tisztítását.

 • Mosógép szivattyú javítás

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt nagyon,jó szívvel ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő mosógép szivattyú javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép szivattyú javítás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a mosógép szivattyú javítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - hogyan választhatunk Veszprémben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosógép szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 6 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MULTITRONIC VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: multitronic váltó felújítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy mosógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a multitronic váltó felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha mosógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas