Szárítógép tisztítása szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Szárítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szárítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 szárítógép szerelő közül! Korrekt szárítógép tisztítása árak: 5300-9900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 szárítógép szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szárítógép tisztítása Veszprémben?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szárítógép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szárítógép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Többéves szakmai múlttal vállaljuk háztartási gépek telepítését, szerelését, tisztítását.

 • Szárítógép tisztítása

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt nagyon,jó szívvel ajánlom!

Csaba vagyok. Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Valós értékelések. . Írásban vagy telefonon. . Ingyenes ajánlatkérés.

 • Szárítógép tisztítása

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos, korrekt. A mosógépem vezérlését javította meg.Nagyon hálás vagyok a munkájáért, különösen a hozzáállásáért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

A megoldások embere vagyok. Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára. A hét minden napján rendelkezésre állunk! Villanybojler szerelőre van szüksége? Írjon nekünk! Több...

 • Szárítógép tisztítása

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Makita gépet adtam le javításra, két hét után érdeklődésemra jelezték, hogy a javítás költsége 44000ft lesz. Nem kértem, új gép a gépdepóban ingyenes szállítással 38000ft. Elmentem a gépért, kettőezer forintot fizettem az átvizsgálásért, a gépet szétszedett állapotban, alkatrészeire bontva kaptam vissza egy papírdobozban. Ideges lettem, lehet egy kicsit túlreagáltam, de mindenképp méltánytalannak tartom.Annyit kérnek amennyit akarnak, vagy kell vagy nerm, ezzel nincs gondom, az sem probléma, hogy pénzt kérnek a hiba megállapításáért, de hogy darabokban kapom vissza, azt nehéz elfogadnom.

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. LCD LED PLasma tv, számítógép, laptop, mobiltelefon, audio rendszerek javítása

 • Szárítógép tisztítása

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, gyors,precíz

Üdvözlöm! Szakszerviz. Mosógéped szerelését és szervizelését bízd profikra! Bízd ránk!

 • Szárítógép tisztítása

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrektek és gyorsak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szárítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szárítógép szerelő szárítógép tisztítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szárítógép tisztítása: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a szárítógép tisztítása átlagos ára 6700 - 12600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós véleményeket?

Veszprémben a kormánymű felújítás szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szárítógép szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 10 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szárítógép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: kormánymű felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy szárítógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a kormánymű felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha szárítógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas