Olympus fényképezőgép javítás: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt olympus fényképezőgép javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Richard

Richard

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az olympus fényképezőgép javítás Veszprémben?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Cégünk a márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor jellemzően jóval rövidebb határidő alatt és alacsonyabb költségek mellett végzi számos jól ismert gyártó (a teljesség igénye nélkül CANON, CASIO, FUJI, KODAK, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SAMSUNG, SONY) digitális fényképezőgép modelleinek szervizelését.

  • Olympus fényképezőgép javítás

    3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen a problémám megoldását és sok más tanácsot és felvilágosítást! Most már biztosan elmegyek hozzá a "fájós barátommal" :) Nagyon kedves ember és profi.

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

  • Olympus fényképezőgép javítás

    6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Munkájának minőségével kapcsolatban nem aggódom. Vidáman, energikusan és némi szakértelemmel végezte a berendezésem javítását és tisztítását, merem állítani. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő olympus fényképezőgép javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok