Zenit fényképezőgép javítás: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt zenit fényképezőgép javítás árak — 4700-8900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

Marton

Marton

Sok tapasztalatom van

Jenő

Jenő

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zenit fényképezőgép javítás Veszprémben?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

  • Zenit fényképezőgép javítás

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Tökéletesen és gyorsan elvégzett munka elfogadható áron és két hónap garanciával. Javaslom, hogy más lehetőségek mérlegelése nélkül egyenesen hozzá forduljon - időt, idegeket és pénzt takarít meg.

Cégünk márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor rövidebb határidővel és költséghatékonyan végzi számos jól ismert gyártó (NIKON, SONY, CANON, PANASONIC, FUJI, OLYMPUS, PENTAX) digitális fényképezőgép és objektív javítását. Keressen minket bizalommal!

  • Zenit fényképezőgép javítás

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ő egy varázsló! Késésben voltam, Moszkvából jöttem autóval. Tehát ez a csodálatos ember és várt, és feltámasztotta a kamerát (annak ellenére, hogy a munkanapja már régen véget ért). Köszönjük szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő zenit fényképezőgép javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok