Sony fényképezőgép javítás: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt sony fényképezőgép javítás árak — 4000-7500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

adam

adam

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sony fényképezőgép javítás Veszprémben?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

  • Sony fényképezőgép javítás

    4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Sok köszönet neki - igazi profi a szakmájában! Volt egy szokatlan problémám a lencsével, de hála neki, most már minden tökéletesen működik! Ő az egyetlen, akivel most már beszélni lehet a szolgáltatásért!

Laci Koczman
egy éve

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

  • Sony fényképezőgép javítás

    6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Ő (valami csoda folytán;) megjavította a videokameránkat, bár erre nem volt remény;)))) most már újra működőképes és a gyerekek videoklipeket forgatnak. köszönjük szépen a kiváló munkát.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő sony fényképezőgép javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok