Telefon üvegcsere szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt telefon üvegcsere árak: 6100-11400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 telefon szerelő most online

Tamás

Tamás

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon üvegcsere Veszprémben?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdv György vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 54,7%-a visszatérő ügyfél.

Amiket vállalok:, telefon szoftver javítás, vezetékes telefon javítás, iphone x akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon kamera javítás

  • Telefon üvegcsere

    4600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Remek srác, gyorsan és magas minőségben oldotta meg a problémámat :)

Tamás vagyok. Mobiltelefonok, számítógépek és egyéb elektronikai eszközök javítása számlaképesen, garanciával.

Munkáim:, képernyő csere, kijelző csere, üvegkarc eltávolítás, telefon érintőképernyő javítás, xiaomi akkumulátor csere

  • Telefon üvegcsere

    6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nem először segít, gyors, jó minőségű, ajánlom!

Üdv Krisztián vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Szervizünket, és a lehető leggyorsabban megjavítjuk készüléked ! Akkumulátor csere. Töltés javítás. Szoftveres javítások. Kijelző csere. Szolgáltatások: Kijelző csere, Akkumulátor csere, Töltés javítás.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon lcd kijelző javítás, képernyő csere, iphone 11 akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás

  • Telefon üvegcsere

    6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Ő egy igazi profi! Azonnal és a megbeszélt időpontban érkezett. A munkáját figyelve aktívan kérdezgettem, hogy mi történik, és sok érdekes dolgot tudtam meg, amiért köszönetet szeretnék mondani. A javítás során az egyik nagy moszkvai szervizben az előző javítás után sok hibát vett észre, és kijavította azokat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon üvegcsere közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon üvegcsere: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a telefon üvegcsere átlagára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKÁRPIT JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autókárpitost hívnod ha erre van szükséged: autókárpit javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

A jó autókárpitos pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: telefon üvegcsere?

Az Autókárpit javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autókárpitost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas