Drónfelvétel készítés: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Videóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videós szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 videós közül! Korrekt drónfelvétel készítés árak: 28300-53100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 videós most online

Kálmán P.

Kálmán P.

Tudok segíteni.

László C.

László C.

Közeli megoldás.

Klaudia N.

Klaudia N.

Érdekel.

Mennyibe kerül a drónfelvétel készítés Veszprémben?

28300 - 53100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videósk Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videóst!

 • Drónfelvétel készítés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Fotky krásne... odporúčame

Illyes
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi szolgáltató, könnyen teremt jó hangulatot a fotózáson, ügyesen ragadja meg a pillanatokat a képein. A képek gyorsan elkészültek, Gábor nagyon megbízható és gyorsan reagál az egyéni igényekre is.

Imre
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias és segítőkész kiszolgálás, széleskörű árukínálat, kiváló minőségű árukészlet.

Mária
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Julius 2kátol Agusztus 29ig látogatható a helyszin de helyhez kötöt felnöt jegy 9900ft a gyerek jegy 7900ft péntek szombat és vasárnap 8:30 vagy 14:00 megy abusz a Bp. Népligeti Grupamama Arénátol. Ekkor végig lehet meni az idegen vezetövel a kis faluban és az ottani szinészek mindent elmondanak az ott dolgokrol,hogy hogyan folyik a munka az egyes szinészekkel lehet közös fotot késziteni.☺

józsef
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Lóri végtelenül tehetséges fotós😊 Nagyon türelmes, kedves és gyönyörűen dolgozik. Mindenkinek szívből ajánlom! Nagyon jó minőségű képeket kaptunk akárhányszor nézegetem, minden alkalommal elérzékenyülök😊 Az érzelmek, a hangulat tökéletesen visszaköszön minden képen❤️

Salamon
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Harmadjára fotóztunk itt és mint mindig, most is elégedetten távoztunk. Csodálatos a felszerelés, igényes a hely és extra kedvesek és segítőkészek a lányok. Árérték arányban is abszolút jó hely. Én mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom és biztos jövünk még:)

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videós drónfelvétel készítés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Cserepeslemez tetőfedés: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a cserepeslemez tetőfedés átlagos ára 3400 - 6300 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Veszprémben a cserepeslemez tetőfedés szolgáltatáshoz már 27 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Veszprémben?

Most 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSEREPESLEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod amennyiben erre van szükséged: cserepeslemez tetőfedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a cserepeslemez tetőfedés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas