Filmgyártás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Operatőrt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj operatőr szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 operatőr közül! Korrekt filmgyártás árak: 24300-45600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 operatőr most online

Balázs B.

Balázs B.

Tudok segíteni.

Zsuzsa P.

Zsuzsa P.

Közeli megoldás.

Dániel N.

Dániel N.

Érdekel.

Mennyibe kerül a filmgyártás Veszprémben?

24300 - 45600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb operatőrk Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező operatőrt!

 • Filmgyártás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Esküvői fotózásra kértük fel Viktort. A képek gyönyörűek lettek, a fotózás közben a hangulat nagyon kellemes volt. Viktor sokat segített abban, hogy ellazuljunk, ne feszengjünk a kamera előtt. Csak ajánlani tudom!

Lajos
2 éve

 • Filmgyártás

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Fresh and very professional in every sense. Inspiration lives here within these walls. I love to work here.

Vivien
2 éve

 • Filmgyártás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Fenomenalni su. Tradicionalno vrhunski pristup radu. Sarađivao sam prvenstveno sa Sinišom. Sve pohvale za čoveka. Retko se viđa da neko toliko voli i poznaje svoj posao.

Evelin
2 éve

 • Filmgyártás

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt úriember, türelmes, baráti áron dolgozik. Az elkészült képek megfelelő minőségűek.

Kovács
2 éve

 • Filmgyártás

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Lóri végtelenül tehetséges fotós😊 Nagyon türelmes, kedves és gyönyörűen dolgozik. Mindenkinek szívből ajánlom! Nagyon jó minőségű képeket kaptunk akárhányszor nézegetem, minden alkalommal elérzékenyülök😊 Az érzelmek, a hangulat tökéletesen visszaköszön minden képen❤️

Salamon
2 éve

 • Filmgyártás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Gagyi volt nagyon. Igazolvány kép kellett buszbérlethez, de borzalmas kép lett! Meg se mutatta a nyomtatás előtt a képet, csak kinyomtatta(előhivatta), felvágta, beleb*szta egy kis tasakba ,aztán ledobta elém az asztalra,hogy egy ezres lesz. Nyolc képet kaptam, de kb a fele csíkos lett...... Nagy csalódás volt az egész, soha többet!

Imre
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj operatőr szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy operatőr filmgyártás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontyolt tető készítés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a kontyolt tető készítés átlagos ára 2200 - 4200 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Veszprémben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Veszprémben?

Jelenleg 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONTYOLT TETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kontyolt tető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kontyolt tető készítés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas