Teljes körű babakád tisztítása Zalaegerszegen. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Babakád tisztítás szolgáltatásunkkal könnyedén és biztonságosan tisztíthatja meg kisbabája fürdőkádját. A szakértőink az Ön otthonában végzik a tisztítást, így Önnek semmilyen teendője nincs. A babakád tisztítás ára a kád méretétől függ, árak 3.000 és 6.000 Ft között mozognak. Válassza szolgáltatásunkat és biztosítsa kisbabája egészségét és biztonságát!

6 szakember most online

Ádám

Ádám

erdekel.

Richárd

Richárd

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

2900 - 5400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Zalaegerszegen!

Zsolt B.
Zsolt B. 8904 Zalaegerszeg Online

Korlátlan élettartammal, fenntartási költség nélkül. Kérje most ingyenes fűtéstervét! Modern és biztonságos infratechnológiával működő fűtés az egészségesebb otthonért.

  • Babakád tisztítása

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható cég, pontosan érkeztek és minőségi munkát kaptam.

Zoltán
2 éve

Fűtésszerelő. Vízvezeték szerelés. wc-wc tartály, csap, csaptelep javítás szerelés, csere. Gázkészülék javítás, karbantartás, csere. Kémény bélelés, tervek , engedélyek.

  • Babakád tisztítása

    6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szakszerű,gyors,pontos

Zsolt
2 éve
Attila A.
Attila A. 8900 Zalaegerszeg Online

Nagyméretű sarokkabinok előfülkével, zuhanytálcával és króm profilokkal. Zuhanykabinok toló és nyíló ajtóval több típusban. Értesüljön az elsőként. Aktuális ajánlatokról.

  • Babakád tisztítása

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

FIGYELEM ! LEHÚZÁS ! ÁTVERÉS ! KONTÁRKODÁS ! Óvakodjon mindenki ettől a cégtől, Számla nélkül húznak le, 4 -% x- alkatrész árakkal horror munkadíjjal ! és kontár hozzáértéssel. Melegvíz akadozva jött ..100 ezer kp.-re húztak le úgy hogy se számla, se a régi alkatrész nem volt visszaadva ( 60 és 20 -ezres cuccok ) , reklamálásnál a szemembe röhögtek: No de URAM ön le lett húzva ..

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, babakád tisztítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen tisztítószert ajánlasz a babakád csempejének tisztítására?

A babakád csempejének tisztítására javasolt tisztítószer az "Aqua Clean" termékcsalád "Csempe tisztító" nevű terméke, melynek ára kb. 1500 forint. Fontos, hogy a tisztítószer ne tartalmazzon káros anyagokat, melyek ártalmasak lehetnek a baba egészségére. A "Csempe tisztító" termék kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve, és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a csempéről.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen gyakran kell cserélni a babakád vízkőtelenítő patronját?

A babakád vízkőtelenítő patronját általában 3-6 hónaponta kell cserélni, attól függően, hogy mennyi víz használódik el benne. A legtöbb patron ára körülbelül 1000-2000 forint között van. Fontos, hogy a cserét időben elvégezzük, hogy a vízkő ne ronthassa el a babakád minőségét és ne ártson a baba bőrének.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell cserélni a babakád szűrőjét?

A babakád szűrőjét javasolt hetente egyszer cserélni, hogy megakadályozzuk a szennyeződések felhalmozódását és a víz áramlásának akadályozását. A megfelelő minőségű babakád szűrő ára általában 500-1000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a babakád túllassítja a vizet?

Ha a babakád túllassítja a vizet, akkor ajánlott használni egy vízszivattyút, mint például a Karcher SP 3 Dirt, amely 79990 forintba kerül. Ezzel a készülékkel könnyedén eltávolítható a felesleges víz a kádból, így biztonságosan fürdethetjük a babát. Fontos, hogy mindig figyeljünk a vízszintre, és ne hagyjuk felügyelet nélkül a fürdőző babát.

Olvas