Fürdőkád tisztítása Zalaegerszegen a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját szakértő segítséggel! Szolgáltatásunk segítségével könnyen és gyorsan megszabadulhat a makacs szennyeződésektől és vízkövetől. A Zalaegerszeg területén elérhető szakembereink garantáltan profi munkát végeznek, hogy fürdőkádja újra ragyogóan tiszta legyen. Áraink rugalmasak: 10.000 Ft-tól 25.000 Ft-ig, attól függően, hogy milyen méretű és állapotú a fürdőkádja. Ne halogassa tovább, hívjon minket még ma és élvezze a tiszta fürdőkád nyújtotta kényelmet!

6 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Alajos

Alajos

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Károly

Károly

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

2900 - 5400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Zalaegerszegen!

Tetszőleges színben és mérettel. Képnyomtatás üvegre, teljeskörű kivitelezéssel. 10 napon belül használhatod álmaid zuhanykabinját. Glassbell - Minden Ami Üveg. Üvegajtó személyre szabva. Dekorüveg 9000 színben. Egyedi zuhanykabinok.

  • Fürdőkád tisztítása

    5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, jó, szakemberek megfizethető áron.

Zsolt
2 éve

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Teljes ügyintézés. Ellenőrizhető referenciák. Kivitelezés 1 nap alatt....

  • Fürdőkád tisztítása

    3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szimpatikus szakemberek,...amig több napra-hetekre adtak időpontot más cégek,ŐK aznap kijöttek hozzánk és gyorsan és olcsón elhárították a hibát...maximálisan meg vagyok elégedve velük.Csak ezt a céget fogom hívni legközelebb...Köszönöm mégegyszer!!!

Gyula
2 éve
Béla B.
Béla B. 8900 Zalaegerszeg Online

Szerezzen Csatorna Javítás Bontás Nélkül. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Szerezzen Csatorna Javítás Bontás Nélkül. Fedezze fel találatok millióit itt.

  • Fürdőkád tisztítása

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Rugalmas (aznap 18 órára kértem, hogy jöjjön), szakszerű, és jó, hogy el is magyarázza a dolgokat. Kétszer hívtam már (két külön lakáshoz), mindkétszer elégedett voltam.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád alján vízfoltozatok keletkeznek?

Ha a fürdőkád alján vízfoltozatok keletkeznek, akkor valószínűleg a kád lefolyója el van dugulva. Javasoljuk, hogy használjon duguláselhárítószert, például a Mr. Muscle Power Gel-t, ami hatékonyan eltávolítja a dugulást és megakadályozza a vízfoltozatok kialakulását. Ha ez nem segít, akkor hívjon szerelőt, hogy ellenőrizze a kád csatornáját. A duguláselhárítószerek árát általában a szupermarketekben vagy a barkácsboltokban lehet megtalálni, és általában 1000-2000 forintba kerülnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a foltokat a fürdőkád pereméről?

A fürdőkád pereméről a foltokat legjobban ecet és szóda segítségével lehet eltávolítani. A Boltban elérhető Domestos savban gazdag tisztítószere összesen 2000 forintért érhető el és hatékonyan eltávolítja a foltokat. Azonban, az egészségedre veszélyes lehet a használati utasítás betartása előtt olvassuk el a teljes címkét.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatom el a vízkövet a fürdőkád csempéjéről?

A legjobb módszer a fürdőkád csempéjén lévő vízkő eltávolítására a savas tisztítószerek használata, mint például a Cillit Bang Power Cleaner vízkőoldó, amely jelenleg 1190 forintba kerül a Rossmann-ban. Az alkalmazási utasításokat követve vigye fel a terméket a csempére, hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le vízzel. Az eljárást ismételje szükség szerint a makacsabb foltok eltávolításához. Fontos, hogy védje a kezét és a szemét, és gondosan távolítsa el a termékmaradványokat az applikátorral vagy egy nedves ruhával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a hajszálakat a fürdőkádból?

A hajszálak eltávolításához használjon speciális fürdőszobai lefolyótisztítót, például a HG Lefolyótisztító-t, amely hatékonyan és gyorsan megszabadítja a hajszálakat és egyéb szennyeződéseket a lefolyóban. Átlagosan 1500-2500 forintba kerül egy 1 literes kiszerelés, mely elegendő körülbelül három használathoz. Ügyeljen arra, hogy a terméket csak a lefolyóba öntse, és szorosan tartsa be a csomagoláson található használati utasítást.

Olvas