Fürdőkád csere Zalaegerszegen tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le fürdőkádját egyszerűen és gyorsan! Szakértőink segítségével megtaláljuk a tökéletes fürdőkádat az Ön igényeihez és költségvetéséhez igazítva. Válassza szolgáltatásunkat és élvezze a kényelmet és a minőséget! Áraink versenyképesek és az árak függnek a fürdőkád típusától és a kívánt funkcióktól. Ne habozzon, hívjon minket még ma és lépjen életük újabb szintjére!

6 szakember fürdőkád javító most online

József

József

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Géza

Géza

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

55100 - 103400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Zalaegerszegen!

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is. 10 év tapasztalattal készletről szállítjuk ki új zuhanykabinodat, szakszervizünk beépíti. Magas minőség. Kis méretű fürdőkbe is. Országos kiszállítás. Gyártói árakon, raktárról.

  • Fürdőkád csere

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsak!

Attila
2 éve

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen.

  • Fürdőkád csere

    5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyorsak, korrekt aron dolgoznak es megbizhatoak. Mindenkinek csak ajanlani tudom oket!

István
2 éve
Béla B.
Béla B. 8900 Zalaegerszeg Online

Szerezzen Csatorna Javítás Bontás Nélkül. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Szerezzen Csatorna Javítás Bontás Nélkül. Fedezze fel találatok millióit itt.

  • Fürdőkád csere

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Rugalmas (aznap 18 órára kértem, hogy jöjjön), szakszerű, és jó, hogy el is magyarázza a dolgokat. Kétszer hívtam már (két külön lakáshoz), mindkétszer elégedett voltam.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen lehetőségek vannak a fürdőkád burkolására és dekorálására a klasszikus vagy modern stílus szerint?

A fürdőkád burkolására és dekorálására nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre a klasszikus és modern stílusokban egyaránt. A klasszikus stílus kedvelői részére ajánljuk a márvány csempét, melynek ára négyzetméterenként 8000-12000 forint környékén mozog. A modern stílus kedvelőinek ajánljuk a burkolás és dekorálás során a természetes anyagokat, például a fa hatású csempéket, amelyek ára négyzetméterenként 5000-8000 forint között van. Fontos, hogy a burkolás és dekorálás során mindig figyelni kell az anyagok minőségére és időtállóságára.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen lépéseket kell tenni a meglévő fürdőkád eltávolításához és az új kád beépítéséhez a minőségi végeredmény érdekében?

Először is javasolt a régi fürdőkád alapos tisztítása és eltávolítása. Az új kád beépítése előtt fontos ellenőrizni a falakat és az aljzatot a kád pontos helyének meghatározása érdekében. Ajánlott a vízvezetékek és az elvezető csövek ellenőrzése vagy cseréje, valamint a kád alá szigetelőanyag elhelyezése. Az új kád beépítése során javasolt a vízszintes és függőleges pontos mérés, valamint a szilikonos tömítés és rögzítőelemek használata a kifogástalan minőség érdekében. A kád típustól függően javasolt szakember bevonása és a megfelelő anyagok használata. Árak a kád típusától és a szakember igénybevételétől függően változóak.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a fürdőkád kiválasztását a kényelem és dizájn alapján?

A fürdőkád kiválasztásánál a kényelem és dizájn szempontjain kívül számos faktor játszik szerepet, ilyenek például az anyag és méret. Az AQUAESTIL Elegance modelle akril anyagból készült, rendkívül tartós és könnyű tisztítani. Ár-érték aránya kiváló, ára 70 000 forint körül van. A méretre vonatkozóan az AQUAESTIL kínálatában többféle méretű fürdőkád is megtalálható, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Azonban mindig fontos figyelembe venni az adott fürdőszoba összterületét és a vízszintes felületeket is, hogy a fürdőkád megfelelően illeszkedjen az adott helyiségbe.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előkészületek szükségesek a fürdőkád csere előtt a fürdőszobában?

A fürdőkád cseréje előtt fontos eltávolítani a régi kádat, valamint a környezetét is megtisztítani. A vizesblokkban szükséges vízzáró anyagokkal lezárni a csöveket, majd a felületeket megfelelő szigeteléssel ellátni. Ezt követően lehet beépíteni az új kádat, amelynek ára általában 100 000 és 300 000 forint között mozog. Fontos a precíz munkavégzés és a minőségi anyagok használata a tartósság érdekében.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Zalaegerszegen