Kádcsere Zalaegerszegen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Egyedi kádcsere szolgáltatásunk segítségével megszabadulhat régi, rozsdás kádjától, és új, modern káddal frissítheti fel fürdőszobáját. Profi szakembereink biztosítják a gyors, precíz munkavégzést, így Önnek nem kell aggódnia a kádcsere miatt. A szolgáltatásunk árai a kád típusától és méretétől függnek, de biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő árat. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy Ön is részese lehessen ezen egyedülálló kádcsere élménynek!

6 szakember most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

Tamás

Tamás

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

59100 - 110900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Zalaegerszegen!

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is. 10 év tapasztalattal készletről szállítjuk ki új zuhanykabinodat, szakszervizünk beépíti. Magas minőség. Kis méretű fürdőkbe is. Országos kiszállítás. Gyártói árakon, raktárról.

  • Kádcsere

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsak!

Attila
2 éve

Gázszerelő, fűtésszerelő 25 év tapasztalattal, profi munkavégzéssel, valóban éjjel nappal. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

  • Kádcsere

    3400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Profi!

Ferenc
2 éve
János N.
János N. 8900 Zalaegerszeg Online

Minden engedéllyel és végzettséggel rendelkezünk, ellenőrizze a kivitelezőjét ! Gázszerelő mester, műszaki-biztonsági felülvizsgáló és kéményszerelő végzettségünk is van.

  • Kádcsere

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, szakszerű telefonos szervizelés. Patent a rendszer kellemesen csalódtam. Mindig önöket hívom, ha baj van, amit már meg is tettem. mindenkinek ajánlom.

Elek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen anyagokkal lehet erősíteni a vízszigetelést a fürdőkád körül?

A fürdőkád környékén a leggyakrabban alkalmazott anyagok a PVC szegélyek és profilok, valamint az epoxi ragasztók és szilikonok. Az árakat tekintve a PVC szegélyek általában 2000-5000 forint között mozognak, míg az epoxi ragasztók és szilikonok ára átlagosan 1500-3000 forint. Az anyagok kiválasztása során fontos figyelembe venni azok vízhatlansági tulajdonságait és felhasználási módját.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a beázást a fürdőkád környékén lévő falakon és padlón?

A fürdőkád környékén lévő falak és padló beázásának megoldására ajánlott a MAPEI Kerapoxy CQ vízzáró fugázó habarccsal kitölteni a fugázatot. A termék ára átlagosan 15 500 forint/kilogramm. Az eljárás előtt javasolt alaposan megtisztítani a felületet és felhordani a MAPEI Mapelastic Aquadefense vízzáró alapozót, amely általában 18 000 forint/5 kg-os kiszerelésben vásárolható meg.

Olvas

Népszerű kérdés

Mik a leggyakoribb vízszigetelési problémák a fürdőkád körül?

A leggyakoribb vízszigetelési problémák a fürdőkád körül a repedések, az elavult szilikonok és a zsebfelületek hiánya. A megfelelő megoldás érdekében javasoljuk a Schlüter Systems KERDI-SHOWER-SZ kit használatát, amely tartós és vízálló megoldást kínál, és ára kb. 45 000 Ft.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagokkal lehet megerősíteni a fürdőkád vízszigetelését?

A fürdőkád vízszigetelését legjobban üvegszövet erősítésű epoxigyanta réteggel lehet biztosítani. Ez a megoldás ellenállóbb és tartósabb, mint a hagyományos PVC fólia. Ajánlott termék például a Ceresit CE 40 epoxigyanta, amely 12 500 Ft/5 kg-os kiszerelésben kapható.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Zalaegerszegen