Kád kibontása Zalaegerszegen gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Kád kibontása? Nincs probléma! Bízza ránk a munkát, és élvezze a kényelmet, amit az új fürdőszobája nyújt. Tapasztalt szakembereink garantálják a minőségi munkát, és az áraink is versenyképesek. Az árak a munka mennyiségétől függenek, de biztosak lehetünk benne, hogy a kiváló minőségű szolgáltatásunk minden fillérjét megéri. Ne halogassa tovább, kérjen tőlünk árajánlatot még ma!

6 szakember most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

11800 - 22200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Zalaegerszegen!

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Teljes ügyintézés. Ellenőrizhető referenciák. Kivitelezés 1 nap alatt....

  • Kád kibontása

    3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szimpatikus szakemberek,...amig több napra-hetekre adtak időpontot más cégek,ŐK aznap kijöttek hozzánk és gyorsan és olcsón elhárították a hibát...maximálisan meg vagyok elégedve velük.Csak ezt a céget fogom hívni legközelebb...Köszönöm mégegyszer!!!

Gyula
2 éve

Fég Szervíz. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Gyors és megbízható.

  • Kád kibontása

    5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egyelőre csak telefonon érdeklődtem gázszereléssel kapcsolatban, nagyon segítőkész volt.

Zsolt
2 éve
Andor H.
Andor H. 8900 Zalaegerszeg Online

Iroda, többlakásos társasház, panzió vagy családi ház? Mindenre van megoldásunk! Üdvözöl a TECH vezérlők hivatalos gyártói oldala. Ismerd meg a eszközeinket!

  • Kád kibontása

    3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kontár munka csak a lehuzás fel is jelentettem már őket !

Tamás
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol találhatók a legjobb ajánlatok hidromasszázzsal ellátott kádakra?

A legjobb ajánlatok hidromasszázzsal ellátott kádakra az Aquaworld Resort Budapestben találhatóak, ahol a kádak ára tartalmazza a belépőjegyet a fürdőbe is. Az árak 25 000 forinttól kezdődnek és 70 000 forintig terjednek, attól függően, hogy milyen méretű és felszereltségű kádra van szükség. Ajánlott előre foglalni, mivel a hidromasszázzsal ellátott kádak nagyon népszerűek és gyorsan megtelnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő kád kibontási terveket?

A megfelelő kád kibontási tervek kiválasztásához először is fontos megismerni a kád típusát és méreteit. Ezután érdemes áttekinteni a különböző gyártók által kínált kibontási terveket, és összehasonlítani azok árait és minőségét. Ajánlott továbbá szakértők segítségét kérni a tervek kiválasztásában, hogy biztosan megfelelő és biztonságos megoldást válasszunk.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatók a legjobb ár-érték arányú kád kibontási szolgáltatók?

A legjobb ár-érték arányú kád kibontási szolgáltatók között található a Budapesti Kád Kibontó Kft., amely 30 000 forintért vállalja a kád kibontását és elszállítását, valamint a Tiszaújvárosi Fürdőszobakivitelező Kft., amely 25 000 forintért végez hasonló szolgáltatást. Mindkét cég megbízható és tapasztalt szakembereket alkalmaz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen karbantartást igényel a felújított kád?

A felújított kád karbantartása a felhasznált anyagoktól függ. Ha a kád felületét porcelán bevonattal látták el, akkor ajánlott az enyhe tisztítószerek használata és a karcolások elkerülése. Ha a kád felülete akril bevonattal van ellátva, akkor a karbantartás során kerülni kell a durva tisztítószerek használatát és a hőmérsékleti változásokat. A felújított kád ára általában 50.000 és 150.000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Zalaegerszegen