Minőségi régi kád kibontása Zalaegerszegen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Készüljön fel az új fürdőszobára! Vállaljuk a régi kád kibontását és eltávolítását Zalaegerszegen. Szakembereink kiváló minőségű szolgáltatást nyújtanak, hogy Önnek ne kelljen aggódnia a munka minősége miatt. Az árak 20.000 és 40.000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú kád van és milyen nehéz az eltávolítás. Ne halogassa tovább, hívjon minket most, hogy megkezdjük az álom fürdőszobája felé vezető utat!

6 szakember most online

László

László

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

7600 - 14300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Zalaegerszegen!

Andor H.
Andor H. 8900 Zalaegerszeg Online

Iroda, többlakásos társasház, panzió vagy családi ház? Mindenre van megoldásunk! Üdvözöl a TECH vezérlők hivatalos gyártói oldala. Ismerd meg a eszközeinket!

  • Régi kád kibontása

    3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kontár munka csak a lehuzás fel is jelentettem már őket !

Tamás
3 éve

Gázszerelő, fűtésszerelő 25 év tapasztalattal, profi munkavégzéssel, valóban éjjel nappal. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

  • Régi kád kibontása

    3400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Profi!

Ferenc
2 éve
János N.
János N. 8900 Zalaegerszeg Online

Minden engedéllyel és végzettséggel rendelkezünk, ellenőrizze a kivitelezőjét ! Gázszerelő mester, műszaki-biztonsági felülvizsgáló és kéményszerelő végzettségünk is van.

  • Régi kád kibontása

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, szakszerű telefonos szervizelés. Patent a rendszer kellemesen csalódtam. Mindig önöket hívom, ha baj van, amit már meg is tettem. mindenkinek ajánlom.

Elek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, régi kád kibontása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan tisztítsam meg a felújított kádat?

A felújított kád tisztításához javasoljuk a Sani Sticks termék használatát, mely hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és kellemes illatot biztosít. Az ára körülbelül 2000 forint. Fontos, hogy ne használjon erős vegyszereket vagy súrolószereket, mert azok károsíthatják a felületet.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen színek érhetők el a kád kibontása során?

A kád kibontása során elérhető színek általában a gyártó által kínáltak, azonban egyes kádmodellek esetében lehetőség van egyedi színek rendelésére is, amelyek általában magasabb árkategóriába tartoznak. Az általánosan elérhető színek közé tartozik például a fehér, a krém és a szürke.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a régi kád kibontása és cseréje?

A régi kád kibontása és cseréje általában 1-2 napot vesz igénybe, a pontos időt azonban a kád típusa, az alapanyag és a fürdőszoba állapota is befolyásolhatja. Árak tekintetében általában 50 000-150 000 forint között mozognak a kádcsere költségei, attól függően, hogy milyen típusú kádra van szükség és milyen kiegészítő munkálatokat kell elvégezni.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet meghosszabbítani a felújított kád élettartamát?

A felújított kád élettartamának meghosszabbításához javasolt a kád rendszeres tisztítása és karbantartása. A legjobb eredményt a speciális kádtisztító szerek használatával érhetjük el, mint például a Cif Power Cream kádtisztító, amely 1090 Ft-ért kapható a drogériákban. Továbbá javasolt a kád használata előtt a vízkőmentesítő szerek használata, mint például a Calgon 3 az 1-ben, amely 1290 Ft-ért kapható a boltokban. Ha a kád sérüléseket szenved, javasolt minél hamarabb javítani, hogy ne okozzon további károkat.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Zalaegerszegen