Burkolás linoleumra Zalaegerszeg területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj linoleummal burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keres Burkolás linoleumra szakembert Zalaegerszeg területén? Válassza a 31 elérhető szakembert, és tegye tökéletessé otthonát! Kattintson a részletekért! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 linoleummal burkoló most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Bela

Bela

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a burkolás linoleumra Zalaegerszegen?

7000 - 13100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb linoleummal burkolóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező linoleummal burkolót!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Professzionális csapat. Garancia. Megfizethető árak. Gyors és szakszerű munka.

 • Burkolás linoleumra

  3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon elégedett vagyok. Megbízható csapat, precíz munkát végeztek rövid idő alatt. Mindenkinek ilyen burkolót kívánok!

A prémium polikarbonátnak köszönhetően megnöveli a medence használhatóságának idejét.

 • Burkolás linoleumra

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Baráti kő baráti áron

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 15 év szakmai tapasztalat. Ország teljes területén. 500+ megbízás. Pontos munkakezdés.

 • Burkolás linoleumra

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Legjobbak!!!

Lajos F.
Lajos F. 8904 Zalaegerszeg Online

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem.

 • Burkolás linoleumra

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

80 m2 térkövezés, vízóra akna építése és teljes tereprendezés készült tökéletes minőségben, precíz megvalósításban. A tervezéstől a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, ha közben bármi módosítást kértem, azt hezitálás nélkül végrehajtották. A kifizetendő összeg sem tért el az árajánlattól. Szépen összeszokott csapat, gondos, alapos munka. A folyamat közben is minden tiszta és rendezett maradt, nem volt felfordulás, holott komoly átalakítást végeztek. Minden gyorsan és pontosan zajlott. Nyugodt szívvel ajánlom Őket, ha bármi hasonló munkára lenne szükségem csak Őket kérném fel.

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Minősített szakemberek. Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Valós értékelések. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Burkolás linoleumra

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, segítőkész csupaszív csapat, csodálatos termékekkel és óriási választékkal...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj linoleummal burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás linoleumra közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás linoleumra: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a burkolás linoleumra átlagos ára 4200 - 7800 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Zalaegerszegen a burkolás linoleumra szolgáltatáshoz már 31 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Zalaegerszegen?

Jelenleg 24 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS LINOLEUMRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót keresned ha a következőre van szükséged: burkolás linoleumra.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

A jó burkoló részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas